<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[22] - YARTIST運動會後 / 台灣youtuber 討論

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
應該星期六會有
channel search 迪克斯娛樂
佢向後暈嗰段真係嚇親
賤葆啲片真係條條都好高質
但真係揾命搏咁
fred!
好撚sad
拍到訓低,痴線
賤葆有個壞習慣一定要改,就係唔好一次過剪晒條片,反正唔會定時更新,分幾日剪,有返個正常休息。如果唔係佢做唔長。拍野36個鐘3個景四場戲真係差唔多。但其實分兩日拍仲平過佢一次過拍晒,反正唔係連戲。佢呢個壞習慣真係好嚴重,咁衝之前已經生蛇,佢真係去檢查下好
剪片可調時間
但拍野唔係 分分鐘都係錢 相信係成本上嘅考慮先一炮過拍
同埋咁多臨演唔係咁易約
利申:我都係得個估 亦同意賤葆要小心身體
臨演簡單,自己觀眾黎,嘉賓都係就個期出黎,好過OVER白等啦
呢到四組半CREW,收返原價真係夠老友
一日拍兩場易控制好多,睇佢第三場品子已經遲3個鐘,真係CCTVB級工作量分開相信效果會再好,明顯睇到最後個幕佢地對眼紅根爆晒出黎佢真係要身體健康,同埋松鼠真係好照顧佢好GFABLE

利申:食呢行飯
睇到最後佢地對眼已經見紅
同埋要其他youtuber等咁耐
賤葆啲人情應該有排還
同埋證明台灣YTB個生態幾咁健康,大家都力挺
相反睇下我地香港個班…
松鼠晨晨依家超配合
捉手/十指緊扣都唔吐槽佢
有種追女仔game好感度終於升爆既感覺
品子反而感覺一開始好感度已經好高
呱吉個podcast 新資料夾
采翎抽蔡哥水好好笑

上不同木曜關係幾好呀
一開始話唔會講盧廣仲同泱泱
順便推薦一下劉采翎頻道的翎週嗎
超搞笑
邊條片
好似有啲太set互相讚都好似係禮貌上
泱泱係節目算係主動個邊,廣仲就好紳士。泱泱餵串燒俾廣仲,廣仲就好怕羞用手拎走串燒。
綜藝節目嘅嘢睇完開心完咪算
好似kid同温貞菱咁拍完之後變travel buddy都幾好丫
蛇丸
podcast
翎週嗎真係每一集都好9但好好笑
maria跑步真係好搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞