<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[22] - YARTIST運動會後 / 台灣youtuber 討論

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
ACG野 佢邊搭到咀...........而且D宅男咁mean
到時温上到去亂鳩up 踩中D 宅男地雷
咪只會搞到佢係Dcard/PTT 被人屌多幾錢重
唔去好過去啦
睇fred同阿達集宅知道好好笑
如果有效(笑)果, 唔識都可以上, 但覺得溫應該唔得
記得有集係講二次元老婆, 基隆東唔識都被發去9UP, 但超好笑
架車快到新幹線
可惜fred唔飲得酒 唔係睇佢酒精路跑應該好正
效果黎姐,阿部超級外協會長到咁
椒媽果集話蛇丸要等10年喎
我鐘意鳥屎六嘆,有無同好
自從知道佢兩個欺凌媛媛之後就冇好感
有無汁?
不過鳥屎為效果有時真係會過晒龍
Google媛媛 麥卡貝就有啦
鳥屎好笑係好笑,但私德真係好撚差
又出軌又盛
唔怪之得佢呢兩三年好似個人有d唔同左
睇泱泱食嘢幾治癒
我淨係聽過鳥屎欺凌媛媛,唔知6嘆都有
而且我都係近1,2年先留意多D 宅知道,因為咁鐘意埋4姨
因為同佢拍先肯定唔會傳緋聞
今晚會播咩?
我係佢地仲直播打LOL既時候睇
出招要叫招式名果條片果陣笑到斷氣
走鐘獎
相反溫妮首知唔知道出左幾個月都仲係得廿萬

唔知佢心底會唔會妒忌呀部
有啲難比較喎
akb 出身已經贏一大截啦
有時真係覺得唔可以成日用阿部黎同其他做比較(無論係泱,溫定丘)
唔好好似當阿部係新人咁, 乜都話阿部做到依樣, 又做到果樣, 阿部節目表現又點點點, youtube又點點點之類
話曬人地15歲就出道, 仲要係AKB 9年幾, 經驗同訓練都比其他人多好多
老屎忽黎啦
日本都幾多靚女名星揀諧星做男友甚至結婚
我諗阿部突破到蛇丸身形既話真係冇咩問題
因為好多人覺得佢係AKB入面係閒角
但其實入得AKB已經係好勁,諗下要同幾多人爭先入到研究生再講
減肥囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞