<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[22] - YARTIST運動會後 / 台灣youtuber 討論

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
donate 個d 又鐵蛋國又總統都好撚煩膠
正式出樣?
IG同FB出左合照,有樣
進步左超多
其實有點sad, 我當初第1次睇木曜同入坑並唔係一日系列
我記得係睇到安心亞個躲藏吧明星同埋日本富山
尤其是富山, 覺得點解會有個節目佢地自己玩幾有趣, 但出到外景同日本人玩會尷尬成咁, 好有趣
呢D飯圈文化,自己唔係入緊坑係唔會理解呢D行為
睇開D
岩呀 宇宙人都幾夾佢
唔知幾時上架
應該唔關事,以前都有搵大根j0上去,一樣可以對住佢哋大枝嘢。我返而覺得係百祥覺得自己節目大枝嘢,令到個製作劣化
宅知道個大喜利

6tan 果句“原來木曜原本係電玩節目”
一開始真係6tan j0 同呀公打機
佢地都成日串木曜
拎曬公司資源、電玩節目
但其實以直播黎講佢地好睇好多
木曜宜家嘅一日都好普通無咩興趣
上次個mic無電,話連電池都在木曜
串得好撚抵死 魯六鳥
連部switch都要用員工私伙嗰部
咁串法
會唔會畀人收埋個節目
不過對於佢地黎講又無咩野
本身做主持又唔係賺得多
大根電視開始又真係跟佢搵食好正常
佢老人格係又開始唔去了解其他人諗咩
好似上次冷氣事件咁, 又唔多願意投入咁玩game
以前唔識玩玩得廢個feel都係想嘗試投入 而家郁都廢事
留心睇其實一日個啲都開始揀過度過無以前咁真係‘捱苦’ 同 百祥都係成日咩都話酸民酸民
無錯酸民真係好乞人憎, 但你當曬所有有意見既都係咁好難有改善
根本除咗kid個個都變晒,邰老年紀大咗係無咁捱得㗎啦,養生為先啦⋯⋯但問題係除非百祥無諗住玩落去,否則咁落去唔搞搞佢實好似瘋神咁無啦啦執7
佢地真係冇所謂
佢地(尤其鳥屎)個feel係, 有得做咪黎做下賺下錢, 無得做咪返去繼續直播, 話唔定可能搵更多
唔知邊個好似有提過通告費-交通費都不如佢地自己就咁開台搵得多
我覺得佢地3個KEEP住做真係賣人情多
魯蛋請辭果陣講架嘛
仲以為宅知道無咗餐哥阿雯會差
點知輕裝上陣仲好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞