<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[22] - YARTIST運動會後 / 台灣youtuber 討論

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
https://youtu.be/ELevpiTmGlg?t=6931

how哥直播超好笑
1:55:30開始打比蔡哥之後打比泱泱
咁都cut得漏
以前直播d創意真係好好多
溫妮甩拖都可以做主題 半笑半安慰咁玩大半個鍾
咁明顯都cut漏
真係好煩
一係另外再開個拆禮物直播啦DLLM
上次仲係到講以前直播會做d乜
心諗你地仲好意思講,對比起黎,而家直播真係零內容可言
其實送乜鳩禮物

諗起好耐之前有傻撚送動森
一聽到話冇買唔到就個個都炒價買嚟送過去,結果好似一次過收到三份真係cls
講真呢d物質野 佢地會缺咩 送來把撚

一係好似之前有人自己整果d手作仔
呢d反而好好多
真心膠fans又唔得罪得有乜計
最有印象係整俾溫妮嗰個問你喲跳舞連環圖,呢啲先係好心機

不過送禮物去冇讀出嚟係有少少失望嘅上年達哥生日我寄咗禮物過去不過等咗成個月都冇揀中嚟讀係覺得好可惜
而家木曜最大問題係一冇大event就悶到仆街

但以前明明直播都好好睇 而家擺明回晒塘

但你一拎出來講就會有無數盲粉護航
YouTube 呢幾日突然recommend 啲2017喺麥卡貝台嘅木曜片,啲直播真係好笑好多
雖然我都覺得送手作野好過物質野
但有幾次送物質野好興奮
好似送動森果次 阿部開心到彈起
仲有日本fans送nike帽比坤達個次 溫妮妒忌都出面
但最近有次係咪送金鏈 真係有d over同埋都睇唔出木曜班人有咩興奮
拆禮叫佢哋各自YouTube channel播算啦
我都係之前返追直播追到去阿部初初加入果期停左
而家比公司停工無野做 又追返落去 不過都係飛住睇
以前玩下d猜歌畫畫咪幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞