MAMAMOO討論區[2] 6月22日"Purple"Comeback大發!!!

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
https://youtu.be/WJawlFRl3Mg
用住舊MV一推
呢個好高質
Moonsun同2yg好sweet好温馨咁返屋企
玫星同華莎淡妝真係好清秀

2YG
Moonbyul 呢

我都揾唔倒佢special stage

希望以後既歌可以多d moonbyul 既部份,唔好只係得rap,有機會唱下vocal 既部份,佢其實唔洗高音都好有魅力
之前d hit 歌,成首入面都係得rap 係佢果part , 仲有部份比惠真分左,連和音部份都唔多, 其他時間都係跳下舞就算
岩岩睇番佢地以前既訪問片段,moonbyul 話好想黎香港
Moonbyul 呢

希望以後既歌可以多d moonbyul 既部份,唔好只係得rap,有機會唱下vocal 既部份,佢其實唔洗高音都好有魅力
之前d hit 歌,成首入面都係得rap 係佢果part , 仲有部份比惠真分左,連和音部份都唔多, 其他時間都係跳下舞就算

Rap都可以令佢突出嘅
至少次次表演一到佢rap fans都會嗌得好大聲
我諗慢慢佢會多啲line
佢以前唔係對自己唱功咁有信心 宜家放膽咗都多咗低音harmonize 好似immortal songs嗰次咁
何況佢哋對歌嘅創作都有幾大嘅自由度同埋參與度
可以有份compose, 寫詞, 編舞,edit MV
我諗之後佢可能真係會多啲參與唱歌
不過Mamamoo自己開心就好
Moonbyul 呢

Rap都可以令佢突出嘅
佢以前唔係對自己唱功咁有信心 宜家放膽咗都多咗低音harmonize 好似immortal songs嗰次咁

佢有講過成首歌得7,8 句有佢份,其實時間好似無野做咁,佢覺得好似比人忽視咁
Moonbyul 呢

Rap都可以令佢突出嘅

佢有講過成首歌得7,8 句有佢份,其時間好似無野做咁,佢覺得好似比人忽視咁

準備好迎接佢地黎香港👏🏻👏🏻

買晒機票同飛去台灣睇

買晒機票同飛去台灣睇

嚟啦 俾次機會啲出唔到國嘅moomoo啦

買晒機票同飛去台灣睇

有消息話會黎香港 ?

買晒機票同飛去台灣睇

有消息話會黎香港 ?

買晒機票同飛去台灣睇

第二日飛翻黎,好彩嘅話係機場接埋機

買晒機票同飛去台灣睇

有消息話會黎香港 ?

邊位大大咁西厲

買晒機票同飛去台灣睇

冇錢飛多轉

買晒機票同飛去台灣睇

冇錢飛多轉

香港同台灣睇都係一樣姐,睇到媽木就得
[quote]準備好迎接佢地黎香港👏🏻👏🏻

買晒機票同飛去台灣睇

有消息話會黎香港 ?

邊位大大咁西厲
宜家當睇唔倒
等遲下official先
呢個當我鳩up就得

我Solar

我Solar

屌你
洪真英巴/絲整緊template
等佢翻嚟開新post了
[quote]準備好迎接佢地黎香港👏🏻👏🏻

買晒機票同飛去台灣睇

有消息話會黎香港 ?

宜家當睇唔倒
等遲下official先
呢個當我鳩up就得

Molamola

我Solar

屌你

我俾你屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞