MAMAMOO討論區[2] 6月22日"Purple"Comeback大發!!!

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
想問下yes I am首歌一開始有讀白 講係緊乜
中字冇翻譯到
個讀音有啲似「那路買奶個」既

講到關於我的話 (好似係)
想問下yes I am首歌一開始有讀白 講係緊乜
中字冇翻譯到
個讀音有啲似「那路買奶個」既

講到關於我的話 (好似係)

thz
https://www.youtube.com/watch?v=a2Up0iRScfs
MAMAMOO - MCountdown [Today's line up]
Spotify有lu
不過下個禮拜二攞唔倒碟就要等多個禮拜先有得拎
Spotify有lu

訂哂兩款 以為入面photobook都係唔同
但睇完unboxing 好似係一樣
Spotify有lu

Spotify有lu

揾唔翻AB set嗰張圖
Spotify有lu

兩款photobook唔一樣得最尾個版
Spotify有lu

訂哂兩本
但係冇CD機
Spotify有lu

訂哂兩本
但係冇CD機

唔緊要啦 兩個cover啲色咁靚
同埋小卡唔同款

ichart同naver都升左
加油啊
Spotify有lu

反觀KKBOX
Spotify有lu

反觀KKBOX

Spotify抵屌啲
Spotify有lu

反觀KKBOX

Spotify抵屌啲

我甚至出msg屌夠KKBOX,做乜L出FB廣告,都下載唔到,到而家已經成為大勢女團,都仲未搞掂d權限問題
Spotify有lu

反觀KKBOX

Spotify抵屌啲

我甚至出msg屌夠KKBOX,做乜L出FB廣告,都下載唔到,到而家已經成為大勢女團,都仲未搞掂d權限問題

一早放棄kkbox
咩年代 仲320kb

#음악중심 에서 잠시 후 #마마무 의 컴백 무대가 방송됩니다. #나로말할것같으면 과 #아재개그 무대까지 놓치지마세요!
今日aze gag個stage有崔民勇
https://www.youtube.com/watch?v=jT4rX04sm6w
https://www.youtube.com/watch?v=IZlXPWJIpQU

啲應援又係世界級
有冇yes i am 應援教學睇下
今日aze gag個stage有崔民勇

我一諗以為佢出黎rap whasa個part

又係等待字幕嘅時間

邊可以cb都咁靜

邊可以cb都咁靜

輝狗變咗第二個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞