MAMAMOO討論區[2] 6月22日"Purple"Comeback大發!!!

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
http://v.youku.com/v_show/id_XMjkyMjQ4Njc5Ng==.html
中字已出

淨係一開始Gfriend揀最想親近嘅Mamamoo成員佢哋嘅反應已經好好笑
http://v.youku.com/v_show/id_XMjkyMjQ4Njc5Ng==.html
中字已出

淨係一開始Gfriend揀最想親近嘅Mamamoo成員佢哋嘅反應已經好好笑

佢地個得戚樣
中字已出

佢地個得戚樣

嚴智又唔揀玫星
Random dance 俾人屈唔換隊形
好似cut左好多
屎忽跑果到容仙真係好嘈
好似cut左好多
屎忽跑果到容仙真係好嘈

不過佢哋都跳到freestyle咁
好似cut左好多
屎忽跑果到容仙真係好嘈

深夜睇要忍住唔笑好辛苦
好似cut左好多
屎忽跑果到容仙真係好嘈

深夜睇要忍住唔笑好辛苦

星星嘅神劍高音
佢哋俾人屈完 兩隊換歌出嚟嗰陣時勁霸氣
好似cut左好多
屎忽跑果到容仙真係好嘈

深夜睇要忍住唔笑好辛苦

星星嘅神劍高音

玫星用形象交換咗高音
好似cut左好多
屎忽跑果到容仙真係好嘈

深夜睇要忍住唔笑好辛苦

星星嘅神劍高音

玫星用形象交換咗高音

佢地行出黎幾有霸氣 不知不覺壓左台
好似cut左好多
屎忽跑果到容仙真係好嘈

深夜睇要忍住唔笑好辛苦

星星嘅神劍高音

玫星用形象交換咗高音

惠真:我唔係高音擔當
星星:我仲要係rapper
容仙一黎就fail左真係
好似cut左好多
屎忽跑果到容仙真係好嘈

深夜睇要忍住唔笑好辛苦

星星嘅神劍高音

玫星用形象交換咗高音

Solar自爆咗

深夜睇要忍住唔笑好辛苦

星星嘅神劍高音

玫星用形象交換咗高音

Solar自爆咗

今集唔夠上集好睇
輝狗好慘 俾主持人串腳短

random dance唔夠喉
星星 容仙 輝狗 惠真
Gfriend真係跳得好齊
不過Mamamoo平時stage performance都係重視舞台上嘅感染力
Adlib同脫隊先係精粹
不過Mamamoo平時stage performance都係重視舞台上嘅感染力

嗰種即興天份真係無得刻意練
仲要咁難得4個一齊嘅即興都咁夾
自然唔造作 非一般境界

自然唔造作 非一般境界

佢哋自己玩得開心
下面又睇得hyper
http://tv.naver.com/v/1856089
呢個咩嚟
淨係見倒玫星
冇字幕

佢地會齊隊形。你反而仲唔習慣

自然唔造作 非一般境界

以足球來講。

你當mamamoo係巴西或阿根廷。

gfriend係德國或意大利就成

(容)

對我來說容蜜星蜜是

執著的星兒雖然偶爾也有讓人感到煩躁的時候 但是如果不在身邊會忍不住去找 在身邊的話是很舒服的存在 無法用言語去說明的那種存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞