MAMAMOO討論區[2] 6月22日"Purple"Comeback大發!!!

1001 回覆
44 Like 10 Dislike

(容)

對我來說輝人是

原以為只是個可愛妹妹的孩子某個瞬間在聊了天之後才發現就像是人生朋友一樣的存在 雖然偶爾分貝過高的時候也真的耳朵要裂開了我也是

也因為這樣 會雲淡風輕的略過 彼此互相配合的

那種關係

https://www.facebook.com/MAMAMOOPURPLEPARTYINTAIWAN/videos/1922070271337952/
得翻一日
Ibon個網註冊唔倒啊屌
要靠晒喺台灣嘅friend啦
“Don’t be conscientious, I am the Vogue,” is what their new song ‘Yes I Am’ declares, making it a song for confident women, and accordingly they walk a different path from other girl groups.

‘Unique,’ and ‘Progressive Women’ are the highlights of this song that is maintaining high popularity. ‘Decalcomanie’ placed 19th on the first half of the year(January~June) Gaon Charts, while 6 songs including ’Um Oh Ah Yeh’(2015) and ‘You Are the Best’(2016) have been played over 5 million times on Melon music sites. Mamamoo is the only idol group to have over 5 million streaming plays in the course of 3 years.

日月神教
聽日就要搶飛啦 好驚買唔到

註冊唔倒啊

註冊唔倒啊

一路順風 嗰排有大project

註冊唔倒啊

電話果到搞唔掂

註冊唔倒啊

一路順風 嗰排有大project

不幸無緣 幾時嚟香港呀 祝你哋好運啦

註冊唔倒啊

電話果到搞唔掂

淨係比我寫8個number我點入

註冊唔倒啊

電話果到搞唔掂

淨係比我寫8個number我點入

我入香港電話都話唔正確喎
原來日本purple party周邊有隻usb同簽專
原來日本purple party周邊有隻usb同簽專

台灣有冇
一個鐘
準備啦各位
好驚啊
Load倒入去嗰下已經得翻C5
但係都搶唔倒
一點仲有第二次機會
不過得咁少應該都冇機了

【清票公告】
目前全部票券已售出
預計清票完 今天下午一點重新開啟售票
將會加開五樓C區後方座位和包廂區前區
還沒買到票的木木們下午一點請記得再到ibon機台或是ibon網站選購哦!
加油加油💪🏻
都係fail
依家ibon個網周不時都有啲飛放番出黎
個都係唔夠搶
個都係唔夠搶

食黃牛算
個都係唔夠搶

食黃牛算

有冇台灣黃牛網介紹
個都係唔夠搶

食黃牛算

有冇台灣黃牛網介紹

我都係亂揾
搶唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞