s10 之後 以經無一部電話比得上佢

318 回覆
206 Like 16 Dislike
BTW有個位要屌柒三叔
就係換電,屌你老母
online book咗去朗豪坊換電
去到佢話S10+已經係舊機,唔知有冇電池貨
所以要我擺低部機俾師傅check下仲有冇貨
有就換,冇就擺低等貨到再換
心諗係咪on9?
有就有冇就冇架啦,冇咪訂囉on9
點解要擺低部機俾你先去check再去訂?
我放低部機俾你7-14日?
我而家要換電,俾錢落order你去訂電
訂撚完先叫我返嚟換唔得?
點解要擺低先可以訂?反撚智
嬲撚到拍枱屌鳩個櫃檯CS走人
會唔會係你太自卑
出去搵黃店換啦
部機都無晒保養,其實都無所謂要唔要番dealer換
道理同部車一樣啫

S10我真心想起碼用埋今年,四年換一次電話其實我覺得唔係好過份啫,但我都係想繼續用An機
的確係垃圾U,但係用起上嚟原生UI順滑過One UI好多,我自己覺得2千幾蚊算好好用,起碼好過同價位A系
s10e用家 用左就黎3年 除左舊電 真係0投訴 上年開始想換機 但真係揀唔落手........
佢應該真係想講12代
你睇多次佢想講咩
你需要既唔係換機 ,而係需要改變自己冇咁自卑

on9
出街影完相個個喺度airdrop
得你一個An機冇得拎相俾企喺度眼望望俾人笑
買部se算啦
為咗收相而轉會未免太大陣仗
根本冇人會留意你
你邊撚個
我個部如果唔係跌爆mon要1800換應該繼續用
見到部s21—真係買唔落手,最後買左部2手s20算
用緊s10+等緊s22+
等如果用8 Gen 1就可能等多年
s10e個指紋鎖無得輸
笑你唔係因為你用an機
係根本唔當你fd/你on9得濟
用唔用到指紋解鎖?

唔係玻璃就得
搵日去睇下點樣,多謝Ching#hoh
用緊S10+, 仲係好okay, 除咗個mon嗰層膜花咗,但有3.5mm同micro sd slot真係最基本的要求。
有邊個唔係經 whatsapp group 放相
3.5MM
已有贏咗
智力正常都係經im group放
一定要企埋一齊先airdrop到唔再講
airdrop完啲相炒埋一碟 到時又on99搵餐懵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞