s10 之後 以經無一部電話比得上佢

318 回覆
206 Like 16 Dislike
正價開賣先5千
全屏mon 三鏡頭 唔係家燕cam 去到依家仲有update
除左電少 諗唔到有咩缺點
之後s21 直情係倒退 仲要貴左
有3.5mm插口咁大件事都唔提
冇120hz
珍,S10係三叔顛峰之作
S10+先係
依家三星S系列 compact phone 越刪越多嘢
唔介意電量嘅話 S10係抵嘅
以前S8 S9細機孤寒到淨係得4G ram S10已經8G
所以綜合計俾多幾舊水大0.3寸mon 電多700mAh 前相機好D
最重要重量只差18g 不過機已換
換iphone?
我唔會用iphone
都係換20+ 想細部d再換左s21
諗緊s22 ultra 好似分別唔大
會唔會買番s21 ultra 算
而家啲mon全部都穿窿
s22 又係比 s21 勁1代cpu, 勁個cam少少,跟住完
lag 到仆街
冇可能 順到仆街
利申 用緊S10+
真 仲有1440p mon
s21仲倒退 得ultra有連plus都冇 on撚9
s10e 最後一部細機
除左電開始倒水真係諗唔到咩藉口換

應該話想換都諗唔到應該換咩好
S10嗰代係我最後一次吹奏an機

之後S20系列學iPhone加價,好撚貴,但spec都狂堆,12gb ram

iPhone加價fail(Xr減價、11代減價),Samsung又跟機S21系減價,跟住表演倒吸牙膏,真係服咗佢
S10嗰代真係好良心
痴撚線s10咁撚柒, 見到機背個鏡頭old school到
Z Fold/ Z FLIP 先係經典
如果用緊已經有120hz 三叔機真係唔使代代換
我20+換21主要係想細 其次平面mon
s21 ultra換s22 ultra除左支筆無乜分別
s20先係最水桶
用咗S20+接近2年仲係好滿意唔想換機住
S10仲要有SD card....而家得返SONY肯留返SD位... 而家用緊S10, 呢年想轉機但都唔知道轉咩好...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞