s10 之後 以經無一部電話比得上佢

318 回覆
207 Like 16 Dislike
穿窿冇咩唔好 其實
新個代好似用緊垃圾U?
400元是完保養後價錢?
用緊S10+,所有野都滿意, 但一直用緊9蚊既膠mon貼... 有冇好貼推介
係咪過左保養都可以埋去講換電?
s10+依家開相機app 要等好耐先影到相,唔知關唔關sd card 事
agger
我部S10+差唔多用左3年

係嚿電鳩之外,其他一切都無投訴
順,有update,我買6799,估唔到用到咁耐,抵番晒
S10仲係好順 但粒電半日就玩完
點樣可以玩耐d
S10 用咗就嚟到三年,但一直都揾唔到好嘅mon貼同套
S10+用到爆mon都仲繼續用緊
s10+ 有冇方法check電池health?
最近都有少少懷疑d電用快左 見到上面咁多人講就加大左個懷疑
師兄上官網約嗎?我都想換電
如果唔係打柴真係會用緊
用緊s10e
12代
s10e
我S10+用左2年半
一直覺得成部機得一個唔係幾鍾意既位
就係曲MON好難搵到好既MON貼
同埋因為好似係超聲波指紋所以平見到D曲玻璃MON貼係解唔到鎖
我前MON就唔知因為有用MON貼
但我用左2年半後背花痕都唔見多條塊玻璃係有D料
用緊S10+就嚟三年
真係好撚唔捨得,但嚟緊應該會轉iPhone
因為身邊冇人用An機
得自己一個用An機,俾人當毒撚
為咗合群始終都要轉Apple....

最後一次吹奏S10+
亦都係我喺iPhone13身上搵唔到嘅野
1) 屏下指紋 (好撚重要)
2) 3.5mm (多個選擇、方便)
3) SD卡 (屈機)
4) 薄+輕 (對比iPhone)
5) 非M字額

除咗鏡頭之外,呢部2019年嘅產物竟然仲user friendly過2021年嘅iPhone
講真如果唔係朋輩壓力+on9香港風氣認為用An機=毒撚,我真係打撚死都唔換iPhone....

希望iPhone 14會出指紋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞