[VIUTV全民造星] 8人女子組合 COLLAR討論區(13) 理性追星

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
淨係負責唱call call collar
咖喱好好多,成個造星4 25歲以上我淨係接受到佢
點解viu 唔簽 定佢唔簽viu
公海支持佢仲多
佢反而比起後生女更大威脅將d老婆變前妻
一定接好多熟女廣告 stephy 捐姐接開個d
Ada俾節目捧到好高
Winka 表演完無comment剪出街
所以呢度開始捧無鏡頭既三慘
然後Ada IG live之後反到高點
前日和解咗
睇下佢點平衡商業同團魂我就覺得短炒好難有咩團魂,如果玩長遠真係自求多福
其實係嫁 但要解決玩唔埋同長遠發展呢兩個問題 睇有團綜之後會唔會fd d
佢應該好有主見啲人嚟
小背心最正
如果團綜都唔得我真係唔會做團粉
除咗芯0 其他唔太擔心
其實pre-round 見到阿餃對耳我就沉左船,而見到阿Day個咀就好唔鍾意~ 但都成左團, 而家8個都照追~

同埋如果覺得咁唔順眼,要繼續追我都替你覺得辛苦~
我覺得Alice啱女團 唱一兩句練下就唔會點炒
我仲一直以為係契女會入到 所以無乜開聲撐佢
我諗佢應該玩一兩年,而家咁扯法佢唔捱得耐
契都要多人撐先得,你睇鑫鑫
芯0個vibe完全唔係嗰回事
我都認為 團成員定左
咁大怨氣日屌夜屌佢都係度架啦 何必呢
佢問題仲大過餃如果唔計樣
之前有人講過類似嘅嘢,簽得嘅都係性格上ViuTV 覺得易合作 討好嘅人
係到又冇所謂嘅,最緊要唔好去ig tg攻擊人,如果唔係Canvy day 嗰啲都難做
我都覺得唔會入晒四花 個團要幾個有實力
Canvy跑出之後估係 Yoyo/Alice入一個 Alice應該適合啲但俾Jer單嘢搞死咗
某d成員既鏡粉咁就唔好太癲
仲會搞到團關係
條傻西唔係同我地開火應該真係會簽
而家諗翻會唔會係肥花暗黑兵法,叫輸輸同佢一齊live引佢自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞