[VIUTV全民造星] 8人女子組合 COLLAR討論區(13) 理性追星

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
其實360人氣高還人氣高,爭議性都好大,唔係啲記者都唔使成日問住,之前啲人仲話唔講就唔會知
嗰陣谷三慘票嘛
懷念牙糖以前直播個look
記得除左無gao 係前列
其實同現實投票差唔多
Soching 記得都高過哂ivy candy
Yoyo 到比賽後期係輸candy 少少
宣佈完團就變左遺珠真係跟唔到
Alice真係難搞,最大問題係佢死忠唔夠多cover唔返啲haters,反而yoyo就還好
咁以前係精彩嘅,龍蛇混雜,又有啲白卡佬膠文化,成班人上來避世 發泄 食花生
咁佢跳舞同拍綜藝應該幾好嘅,係比啲haters搞姐
休息了
牙日世一
係 仲要中埋星島屈緋聞連登同FB都狂屌
唔怪得gao會俾人反到咁勁
D人宣佈完又問點解個團無佢嘛
明明依家佢簽藝人咪岩囉
因為又餃又360姐,7人團嘅話應該舒服好多
依家係波台玩膠會俾啲真心屌返轉頭
個投票有出到公海
所以Alice俾人投到尾二

個期有啲人講野係mean啲 但都無公海咁癲係咁狙
其實造星四啲女冇整容黎講算ok
之前睇aespa 啲女出道前個樣嚇親我
無感+1

某啲人講嘢係會好過份 俾人迫到爆seed真係人之常情
但係原來佢真係幾受中佬歡迎,我識幾個都迷佢
依家多姐姐控身邊廿幾歲男fd都鐘意佢兩個
可能我d fd係小眾
其實仲有個咖哩我都好想繼續睇到佢
最主要既問題都係點解入心0同gao 都唔入d後生如果得6個應該無咁大爭議
唔講人氣 alice 成個package都係女團feel
問題係佢唱歌應該冇咩天份 把聲尖
Wing 自打嘴巴
不過見人分析得岩既 好似鏡仔咁 食晒全部年齡層同性別fans
最大問題係佢短炒同埋同Canvy 嗰堆唔夾30幾歲嘅女人可以殘得好快所以有啲人話抽Canvy 出嚟擺ck win win落去其實都冇錯到時直程成團都慳返唔使追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞