[VIUTV全民造星] 8人女子組合 COLLAR討論區(13) 理性追星

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
真 唔係個個都做到團飯 唔好喺 ig tg度黑其實都冇乜嘢
Yo hi~ 係咪講我

我係佛系muffin 比較少上水

不過近排見Marf b 每日俾人追擊心好累…
其實我都係狼人殺之後先開始鍾意marf
之前睇pre round純粹覺得佢同梁祖堯對戲嗰度幾搞笑
個陣candy又撚 ivy直播打機又撚
[DiuTV][不推文回覆] 全民造星IV 遺珠討論區 (22) 陳祖&Ada仔生日快樂!
https://lih.kg/2847942

呢個po 但live唔知有冇back up
Canvy都係玩膠多,都估到佢地入,
係最後果個位姐
希望佢快啲出歌
我都係 希望多啲muffin上水
牙糖個衰妹 明明忙到pk
都仲話自已得閒
想睇下live乍 好似無人有片
見到糖喺193mv 入面個表情覺得佢做戲應該唔差
應該少你去TG公海會多啲
NOW: COLLAR出道歌3日內破百萬VIEW 勁過MIRROR《BOSS》

ViuTV女團COLLAR勢不可擋,出道歌《Call My Name!》MV推出不夠3天,Youtube觀看次數已累積超過110萬,超越MIRROR《BOSS》5日破百萬view的紀錄,非常厲害!

想當年MIRROR出道歌《一秒間》要經過兩年時間才達到過百萬view,去年6月推出的團歌《BOSS》也要花5日6小時突破百萬關口,今天師妹們COLLAR青出於藍,以快一倍時間超越MIRROR紀錄!8位成員分別在社交平台向觀眾致謝,又表示《Call My Name!》得到好成續全靠出色的製作團隊。

同樣出身自《全民造星》,MIRROR、COLLAR難免被外界拿來比較,但師兄姜濤仍大方讚賞COLLAR出道歌,指各方面都比當初的MIRROR更成熟。姜濤寫道︰「無論是畫面、舞蹈、編曲都比當初的我們成熟了很多,很替她們開心,因為她們努力沒有白費,也很感謝大家對她們的支持。畢竟這個行業需要我們藝人和觀眾一起努力,不分你我,只要有好的東西就需要我們去支持和鼓勵。也正因為我們當初走過很多彎路,才希望後面的人可以走得更輕鬆。我們需要幫後面的人鋪更好的路,我想這也是需要傳承的精神。我們可以告訴別人,香港的音樂,一點都不差。」

https://news.now.com/home/entertainment/player?newsId=463417
其實入曬咩alice yoyo
都會有其他fans屌
個名額就得8個 永遠滿足唔到所有人
過左一百萬都未有新野睇...
係咪掛住拍廣告
出返個Dance Practice 版就好
基本上有佢係度嘅表演都唔會唔好睇,
呢兩幕更加係經典
但由於大家都認同都無咩好吹奏
咪就係
已經預計到開show唱Mirror啲歌又會俾鏡粉咬
再唔出 真係會冷卻...
要KEEP住個熱度去到3月尾阿麻
阿WING
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞