TOYZ 詐賭 丁特 又去坐監啦 (2)

1001 回覆
129 Like 10 Dislike
紅左發左就唔要一齊左幾年既老婆
去搵個後生靚女
唉 錢真係好恐怖
 丁特被詐賭的事情早知道 

唔代表佢一早知道丁特會被詐賭喎
抽吓水又唔代表切割
賣大麻嗰單嘢佢都有抽水
唔清楚嘅睇返佢vod
丁特一直都知 但無實則證據
矮同椅好似完全唔同音喎
代乜撚嘢表
係,肯奶鐘生根本長期飯票,唔想打比賽鐘生實幫佢轉去做幕後做管理層
當年係咪見仲有冠軍光環想走上大陸搵大錢,但係有鐘生份約走唔到先嘈?
金旋風1800開直播講,等睇戲
+1未冠軍前條垃圾mk拍片咁串點撐
你拎toyz一個case話純正香港人就係咁呀嘛
咁我係咪可以拎佢啲黑道friend嚟話純正台灣人就係咁?
佢自己係電競業未紅果時 簽份十年 高人工低分成既約
之後自己後悔 賠兩百萬都走
為錢冇問題既 人格有問題姐
同而家去考警犬D人一樣咋嘛
兩個都係仆街
但我就係想toyz死多啲

toyz 年月日八字,唔知時辰
就咁睇2021年出事係因為命中比劫(即朋輩冇哂), 丑午穿壞午,丙辛合,丙被合去,成柱月柱朋輩冇哂,又酉丑半合金局,申辰又拱水局,而己大運干於午丑有根透出,壬殺有根自坐申透出,干上本身有流年辛財通關,可惜合去丙干, 即最後殺強傷官強而冇強財通關, 變左傷官見殺(牢獄之像,犯法,等) , 而殺強又剋返自己而冇朋比幫手擋擋。

不過差時辰就好難話點唔好點唔好既,始終有變數
但淨睇年月日, 奶野機會幾大既一年
奶野大小程度其實好睇人既品格而顯現
好人最多有下小官非
俾上司解僱等等

總之世界有因果
多行不義必自斃
細佬學藝不精,但唔認為睇八字就可知其人品格
台網民回應: twitch生態,釣魚、搞直播主,有弄到聊天室就會爽
鍾共當年都肯分3成直播俾佢
之後如果做起咗直播同Youtube
以鍾共性格點會唔分錢俾佢
一齊叫雞都試過啦佢地
無問題呀
咁事實香港大把咁仆街嘅人 台灣亦係大把黑道mk
我咁講有咩問題
我有話代表你?
唔好拎嗰陣同依家比啦
嗰陣丁特都係7萬台紙咋
當初份約0分成bacon 都額外肯比3成佢啦
根本bacon 就好錫佢
啱啱簽嗰陣76 多廣告到
但係十年約,即係而家都係拎20萬喎
Dinter當時已經知 佢質問toyz個陣toyz就只係話prank黎 而當時dinter大可以問咁cam係邊 但佢選擇信toyz

之不過佢並唔知toyz班人暗地下既對話 直到琴日先知
個問題咪就係連個賤種都唔認自己係香港人
你死都要攬埋話佢係純正香港人囉
明明佢喺香港變過街老鼠好耐
會加人工架大佬
份約簽就20萬底
丁特咪講後尾bacon 比分成佢 嗰陣逗緊30-40萬台紙架
你點知一齊叫雞
冇玩幾年 之前聽講台灣聯賽同東南亞溝埋做一個聯賽 以為台灣lol 同成個電競都開始萎縮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞