TOYZ 詐賭 丁特 又去坐監啦 (2)

1001 回覆
129 Like 10 Dislike
S咩P
兵嚟咋
會唔會toyz爛賭成性出面輸落好多
先要連一百幾十個都要問個周周借同千鳩班frd
係啦多得個女人唔少
冇追開 toyz依家放出嚟係保釋? 之後要再審定點
有邊個國家冇黑社會古惑仔
從來未見過有人話佢黃 記錯人?
佢講返toyz牛排條片一日剪好
同當時佢話toyz串統神條精華1日剪好係要搞鳩統神
依家睇返先知原來丁特自己都係受害者
因為佢真係脾氣太好,好多假史黑
哇,個金旋風條女好撚大波,好撚柒正
應該唔係
係toyz呃左果d唔計數
再額外賠番600萬比旋風佢地
周周係共犯所以toyz叫佢夾份賠
賭博條例入便有一個罪行叫
賭博時作弊
(1)任何人如 ——
(a)在賭博或獎券活動之前或之後,或在其過程中,或在與賭博或獎券活動有關方面,以任何欺詐手段、誤導的設計或虛假做法,為自己或任何已知或未知身分的其他人士贏取另一人的金錢或其他財產;或
(b)在言語或行為上,存心欺詐或以任何欺騙手法,包括對過去、現在或將來的事情的欺騙,以及對任何人士的意向或意見的欺騙,從而直接或間接慫恿、煽惑或引誘他人參與賭博或獎券活動,
即屬犯罪,循公訴程序定罪後,可處罰款$1,000,000及監禁10年。
等判監
上年大把人撐佢
話佢嗰陣因為69遊行“失言”出黎道歉同721出po 係得罪班米飯班主先扮野都比人屌
統椅單野丁特同史個反應已經暗撐統咁濟
丁史2個都同統有牙齒印,史唔幫口唔評論
但丁講成單野個重點係椅條片係特登臭,統只要解釋到雙標就得
到後面椅呃鳩館長話小亮叫佢幫手追統5萬呢個丁都爆過一次
大概係椅想臭統唔撚好搵自己D人,仲要係講大話,搞到小亮冇心機打比賽
其實丁俾左好多位統逆轉,但條友同老婆都0公關
message留底應該係弱智既
中學雞時期比條撚樣呃過魔獸世界AC
手法係點?..唔怪得丁特話佢初中賺錢做衰野
1999做乜鳩啫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞