TOYZ 詐賭 丁特 又去坐監啦 (2)

1001 回覆
129 Like 10 Dislike
橫死掂死
一齊死咯
精彩過演戲
呢單野 76toyz 真係中齊香港人最衰既野
只不過拜金到可以出賣朋友真係賤人黎

丁特本身都仆仆地街 墮胎事件想搵joeman洗白就知 不過佢對朋友應該真係幾好
只不過toyz更仆街

史丹利就真係聖光蓋頂
不過都係機油好....難....喝

希望toyz永不超生
過左個挑戰賽就冇啦
黃賭毒

丁特講得岩
佢自己一個食咩高級野
毒係洗唔到佢咁多錢
黃就更加唔會

咁等錢洗 最大可能就係賭
可能真心戇鳩以為搵倒新財路,撈毒開賭賺快錢開夜店,一路繼續拍下啲美食公道伯片保住人氣,啲$$夠喺台灣做土皇帝
大師以上唔可以雙排
丁特卡鑽石
俾人插完一刀又一刀
希望啲台仔唔好咁戇鳩放過個件周周真係要一齊拉落水先好睇 兩件都係賤種
丁特唔係話唔告咩?
睇左佢幾張line 爆料
覺得條友真係為左錢乜撚野都做
癲撚到
每個月隊成十幾廿萬草應該全程stone住
當年S2完到簽十年約個時已經知咩料
人地老闆財大氣粗 買完返黎無用雪你雪足十年都得
電競呢D野講反應 運動員都唔會簽十年啦
簽完見到同期個班發過豬頭就想走
講緊鐘bacon 個frd
唔關呢個事啦 花輪本身個圈子已經唔同啦
花輪始終都係後生 點都係同rb冠緯個邊啱傾d
dinter都3張幾啦
胎屎呢種人真係死不足惜
本身舊錢都夠啦
你話窮開搏翻身掂黃賭毒都有原因。

已經月入幾十萬台幣,行事方式仲好似啲搵朝唔過得晚嘅老黑咁,搵埋呢餐先,人情世故呢啲嘢唔食得使鬼理咩

最痴線係人地丁特史丹利無先撩者賤,你背後做咁撚多小動作,驚死丁史唔折墮咁,痴撚柒線癲過柒婆。
丁特有樣野幾公道,佢話胎屎出身家境唔好所以貪錢可以理解,但貪撚到連朋友當戇鳩仔咁劏真係太過份
Yes ,副牌落咗記號,佢帶咗隱形眼鏡就睇到
同埋知道自己唔係佢好朋友
但見到佢同周周玩得好開心
見toyz搵到真正好朋友
佢就心足
太善良
咁又係 唔通叫丁特打apex
不過rb嗰班真係唔知有咩好睇
一手好牌 次次仆街都衰係貪左
佢數口咁精,無理由計唔掂咁簡單嘅數架。講錢人人都講,佢利己至上係人都知。

但係做到佢咁短視,可以為咗眼前一萬蚊,就毫不猶豫出賣嗰個借你幾十萬嘅人,一萬>三十萬我真係諗唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞