TOYZ 詐賭 丁特 又去坐監啦 (2)

1001 回覆
129 Like 10 Dislike
因為統粉動粉不爽史丹利肥又肥過佢地 片又多人睇過佢地就成日黑佢
係叫佢矮仔
國語發音似椅子
借我ac玩 點知密碼都改鳩埋
同埋佢中學賭錢已經千鳩自己Fds
Oh thx 你啱
當時屌佢地次元切割刀果d 人去晒邊?
殺人滅口唔係佢女朋友提出咩
不過以toyz佢既名氣/幸運
佢出返黎求其整堆NFT賣都應該大撚把人買
https://www.youtube.com/watch?v=G3zUShtzt0c

邊個話花輪唔割係咁恥笑76TOYZ
坐一兩年出黎就有可能,坐10年就變老野,但販毒都可以保釋,好大可能連坐都唔洗坐
詐賭呢單,幾fd都撐唔落啦
驚死無人教佢咩
淨係R-chord都可以教佢啦
55開亞都成千萬一年佢果時肯奶應該輕鬆過
條友好撚賤成日賣慘
Hke有次打台服個比賽去到決賽
輸左上twitch 開直播講下感言喊下
啲人瘋狂donate
果陣覺得條友知啲fans 會donate 先特登賣喊
有時仲諗係自己小人之心 睇返真係自己睇中
多謝分享
合理
你越撐佢即係越FD, 越FD就越當你水魚
喺ptt睇到https://youtu.be/TpNPprgUejE
機...油...流...出...來...了
表面XIONGDI
但係而家20萬台紙真係算少
maple嗰d多過20萬
佢真係當晒全世界傻仔自己先最醒嘅例子
睇戲都知根本撈偏先最食腦同唔可以信任何人,條友販毒是但搵條友做下線,出千又唔識見好就收
我get 咗喺 史一早就知丁特被詐賭,而丁特去到周周發片先知。

咁點解作為朋友,史一早知道,點解唔同丁特講,令丁特一直蒙在鼓裏?唔通佢同丁特都唔fd?
成件事得toyz一個香港人
你就可以話佢係純正香港人代表
咁我係咪可以拎周周谷阿莫toyz條女嚟講
佢哋先係純正台灣人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞