[IOS/AN] 神魔之塔(153) 神魔九歲喇 Hello咁多位神魔員工~

1001 回覆
1 Like 44 Dislike
真 完全唔想用佢
唔睇關卡資訊 打主線 穩陣既
但真係慢...
另類暖機
雖然永動機最快都要開3次技先至穩陣
不過佢仍然係全隻game,主動技能週期最短嘅黑金(配埋龍庸子無縫銜接)
如果嚟緊新年黑金可以做到呢樣嘢
刻琿嘅價值應該會跌
Cd短真係好用既 又多功能
不過加護符石就變得無解了
咁總有缺點既完美就難搞
一點又有十抽送
又要比Mh傷害了
係送精魄
隨便開個增傷都過到啦
或者用姬臣都得
btw你咁講起先發覺
我玩咗咁耐刻琿,姬臣完全未入過隊
有冇巴打同我一樣?
姬臣係奇效隊員
一般華曦都有用過佢

我屌你老母
多撚柒謝

咁多抽先中

有時刻琿隊想增傷但又同時打5屬傷害
會放華曦
免費雙週隻火屬龍5屬攻都唔錯
屌你唔使保底仲想點呀
仲要單抽中
呢隻野眉實用價值都抵得返既
毒龍都好好用
直接解五屬攻盾
十抽精魄

10抽兩張附消卡
個思路同69隊員追打有d類近
不過毒龍直接d
69要計算過放乜隊員至打齊5屬
「神魔小妹」玩家推薦計劃!!
通緝最新一代 神魔小妹 啦!
如果你身邊有開朗、幽默,喜歡面對人群及分享遊戲人生的小妹人選,就記得推薦她成為新一代神魔小妹!成功推薦更可獲得iPhone13 256GB乙部!
--------------------------------------------------------------
「神魔小妹」
👉條件﹕
- 可於香港 / 台灣合法工作人士
- 開朗、幽默,喜歡面對人群及分享遊戲人生
- 願意學習新事物
- 需全職工作
:👉主要工作內容﹕
- 管理及營運神魔小妹粉專及 IG
- 直播、影片配音、主持
- 神魔之塔相關宣傳工作
👉工作福利 ﹕
- 有薪酬及年終獎金
- 在家工作
- 特別休假日
- 在職培訓 [神魔之塔新/回鍋玩家]
-----------------------------------------------------
⭐推薦獎勵詳情:
- 如被推薦者成功獲邀及出席視像面試,面試者及其推薦人 各可獲得【魔法石】 x 20 顆
- 如面試者成功獲聘為神魔小妹,面試者及其推薦人 更可各獲得 iPhone13 256GB 乙部
------------------------------------------------------
如果你身邊有符合以上特質,又有興趣晉身遊戲業,就立即填寫以下推薦表單吧!
https://bit.ly/3GXbi1j
-----------------------------------------
*成功獲薦為神魔小妹的人選需成功通過三個月試用期並完成試用期間所委派之工作,她本人及其推薦者才可獲得 iPhone13 256GB乙部。
Madhead 對遴選標準、程序及聘用條款有絕對決定權,如有任何爭議,Madhead 保留最終決定權。
今次3轉黑金登入抽
好似一個出嚟曬命中黑金嘅都冇
香港就唔好了吧
多數都iPad
雖然港女真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞