[IOS/AN] 神魔之塔(153) 神魔九歲喇 Hello咁多位神魔員工~

1001 回覆
1 Like 44 Dislike
諗緊唔會咁點,驚唔小心郁到啲珠
allmax冇得揀新嗰隻1% 魔?
冇嘢好揀
不嬲all max都係鳩揀
等執
我真係會咁
講得好d其實嗰是諗緊嗰陣
而係諗好點轉但又淆淆地
就會係咁撳
出埋潛解泰仔先好執啦

加3行1粒火都冇?
唔使開技啦

拉角色珠咪得
15粒火諗住快啲
呢個好撚離譜
48粒石得兩粒火石
📣神魔『偶像天團』角色投票📣
恭賀以下十位角色,成功進入決賽,分別代表男團女團陣容於下週將開始進行投票!
『偶像天團』A 團 - 女性角色
- 2660 朔月帝女 ‧ 卑彌呼
- 10100 傲然綻光 ‧ 烏瑞亞
- 6167 維珍尼亞
- 2081 聖杯之永息 · 艾莉亞
- 10049 導火指令 ‧ 珞答以
『偶像天團』B 團 - 男性角色
- 2305 破陣無雙 ‧ 項羽
- 2545 明悟睿濤 ‧ 亞特蘭堤斯
- 2634 炙焰城主 ‧ 龐貝
- 2266 驍猛狂者 ‧ 呂布
- 2223 恆久閃耀 ‧ 鑽石
—————
🔸第二階段🔸
決賽投票時間:1 月 24 日 (一) 至 1 月 28 日 (五) 23:59
海選中總得票最高的 10 名角色將會進入決賽對決!
- 於遊戲中設有福利活動關卡『經驗滾滾來』
└ 關卡『升級垂手可得』代表 『天團A團-女角』
└ 關卡『升級易如反掌 』代表 『天團B團-男角』
- 於官方粉專公佈海選結果,並分別發佈代表兩邊陣容的貼文
└ 達人「堯」和「神魔小妹」的發佈貼文讚好數代表『天團A團-女角』
└ 達人「阿紅」和「神魔小弟」的發佈貼文讚好數代表『天團B團-男角』
決賽投票勝負判定:
└ 遊戲中挑戰關卡的次數 - 佔比 60%
└ 發佈貼文的讚好數 - 佔比 40%
將上述所得的票數相加後,最高票數陣容,即為是次優勝團!
---------------
於不同階段成功參與投票,即可獲得各種豐富獎勵!
※「陣容角色」海選表格投票獎勵: 體力藥水(100點)x 1 支 + 100萬金幣
※「陣容角色」決賽打關投票獎勵 : 體力藥水 1 支 + 布蘭克之匙 25 把
* 以上獎勵將於 2 月 4 日 (五) 23:59 前派發!
無人抽卡
個試玩隊廢到。。。。。。。。。。。咩垃圾黎
隻火龍大獎做乜鳩
中撚咗輻射咁傷害打出嚟軟奶奶
已經用咗角色珠
暗幾高傷吖
好差咩?

火龍本身都唔預佢做隊長架啦
呢期獸大獎唔錯
獸族試玩隊都好玩
但都唔係廢到咁呀嘛
雖然係2獎
嶄新二獎得瑪米圖一張卡做隊長唔錯
其他都係算9數啦
洗乜試玩
睇完gnn都知唔係隊長料啦
屌原來瑪米圖係2獎
一路都以為藍德南先係2獎
大係幾大既

不過始終依隻二獎岀場率
高過個四眼仔好多
又撚鑽石
唔厭既咩

其實係岀skin定岀天選新卡
隻火龍出嚟派膠
唔拉角珠平砍低都正常
但拉咗角色珠嘅平砍隨時連小怪都打唔死
仲有佢招主動jm9
龍獸呢d高血隊使鬼怕你灼熱地型乜
雖然話招技可以放落妖精隊
但有邊個妖精隊長擺到龍族卡入隊
執了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞