[Porra Christensen] 車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Kenedy都用杜蛇係環保鬥士定Marina有把柄
杜蛇:How Dare U
堅尼地都重生到相信杜曹

As mentioned, Tuchel is a fan of Kenedy. 🔵🇧🇷

https://twitter.com/Nathan_Gissing/status/1481938752746500096
Hi Kenedy!!!!
的天神入後巷打鑊先啦
講真 呢家踢法岩傳奇kenedy
我舉曬身體所有野支持
衰撚過vps
條友真DD嚟
Burnley vs Leicester City postponed due to Covid outbreak and injuries at Turf Moor @JPercyTelegraph

英超有求必應
紅磡火車站都有人賣糖蔥餅
好少見
sick ball 伊燈出來了
般尼都可以,點會淨係得我地唔得??!

分明係戴治暗黑兵法,拖多一場,等攞賣基斯木舊錢買多幾件平嘢補強完,之後再慢慢"補賽”
果然在魯迪加再次回到更衣室的時候手裡握著一根木棍,在基斯天臣毫無防備的情況一棍打下,基斯天臣挨那一下著實不輕,趴在地上痛苦的抬頭才看到是打他那人正是魯迪加,不等基斯天臣起身,魯迪加又是一頓亂棍爆打,基斯天臣在地上滿地打滾不停求饒,在一旁的泰亞高施華可不會放過這樣的機會不斷說道:『泰亞高施華,打狗,用力打,往死裡給我打,打狗怎能少了我。 』」
「泰亞高施華的防身鐵棍終於派上了用場,可惜一棍下去基斯天臣就昏死了過去,打的興起的魯迪加怒了,朝著泰亞高施華吼道:『這下還還怎麼打,你該滾一邊去!』泰亞高施華也不甘示弱:『你在說一遍,有種你重複一遍!』
有反省
哥狗係咪下令鏝班人禁慾, 所以奶野率咁低 !?
杜 sir d 環保吹真係出神入化 !
係咪九龍塘嗰個轉左去紅磡做咋
真心對天神好失望
出到去一定比人boo 到變返鵪鶉狂派膠
阿強都係車迷
D黑記係咪都屈左先
鏝唔係爆過一輪咩
PR 之神
小妹心情唔好 有無哥哥安慰?
the Best Club Director in European football award
屌你老母 做雞啦俄妓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞