[Porra Christensen] 車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
打死罷就
我覺得杜sir會以1分為目標打得保守啲
打翻3中堅嘅機會高啲
傳奇廁所達唯一傳人
法國名宿比堤:〈現在的杜曹令人回想起PSG的杜曹〉現在車路士球場發生的一切,讓我想起杜曹執教下的PSG,當時也出現問題。麻煩開始於報紙,來自傳媒和球迷的壓力,球會內部有影響力的球員一直在質疑他,這種情況持續一週又一週。在記者會,在比賽時教練席,你可以看到他的肢體語言發生變化。他無冷靜的態度,他變得咄咄逼人,也在球會外搵藉口。盧卡古的情況就像火上加油,突然點燃他

〈杜曹無當初的信心〉球會是目前歐聯冠軍,他們在杜曹執教後贏了冠軍。他們在成績、戰鬥精神和團隊合作方面都做得很好。他也做了一個很好的工作的策略,但在過去幾週,我不知道這是因為結果,還是因為球員受傷和疫情問題或他和一些球員的關係,讓他看起來很緊張。杜曹似乎不像初到車路士時一樣有信心。目前壓力來自他是球會歷史首位帶領車路士打入聯賽盃、足總盃和歐聯決賽教練
Hi de jong!
Thank you and Goodbey Tuchel
堅離地唔弱智喎。。。佢起碼敢開live講porra china

佢9UP唔洗本
有追新聞都知球會上下都撐佢
轉會衰左啲者
基沙文本來係konami代言人,仲要係代言遊戲王
笑鳩日本人之後konami嬲嬲豬同佢解約
利申:遊戲王玩家
作客曼城 真係干爹最震撼

Cahill OG, 之後下半場三個反擊 技術性擊倒

之後消極0:1 教識我地唔好學煙sir 輸6:0
果場最震撼係奧達文迪
仲有巴禾
呢場真係好深刻好記得果次曼城主場讓1球
by連尼住
唔睇比數以為贏梗
果場車仔算唔算打出最極致既防反
我地今年主場消極0-1
無反得防
仲有玩遊戲王?
依家興咩deck?
其實唔算太肉酸。。買左細波幾開心

又無輸6:0 咁甘.. 記得全場都有一下反擊有威脅 好似係陳豪射既

今季 杜sir 主場對曼城唔通又好有威脅咩

反正最關鍵果場贏左就係贏左
呢埸嬲撚到我
dc嗰球禁撚住嚟屌真係好屈
有人話呢場好過輸6蛋
屌你老味呢場真係侮辱足球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞