[Porra Christensen] 車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
利維坦
有啲似拖肥既疤鳩了!
Ralf Rangnick left red-faced after turning up to take Manchester United training on Tuesday... having forgotten he'd given his players a day off so turned back home from a deserted Carrington!

https://mol.im/a/10404517
有無手足黎我嘅婚禮?
只限曲奇皮巴打
老人癡呆
好!
我啦 封封大利是比你
我so但恭喜你
多謝
Tuchel談論Kenedy去留問題:

-唔保證Kenedy會留隊,去留要視乎佢嘅能力,而且有幾想為車路士效力
-好鍾意Kenedy嘅性格以及踢法
-除咗季前訓練train過Kenedy之外,Tuchel表示仲記得Kenedy外借紐卡素嘅日子
-距離轉會窗完仲有一段時間,絕對唔會喺呢一兩日內做最後決定

https://www.theguardian.com/football/2022/jan/14/thomas-tuchel-chelsea-playing-behind-our-own-standards-manchester-city?src=rss
小妹可以嚟嗎
而家無蘋果 封番份東方比你
人情疫情價ok?
台主sickball
反麻兼車區手足
多仔歐聯提早收皮
咪要早d賣
之前阿nic 仲屌鳩車迷話多仔留夏撚入歐聯8強會拎得多錢過上年直接賣夏撚俾車仔
燈撚到多仔而家人財兩失
咁我地買埋囉
其實我又覺得唔關錢銀事反而咁早賣咗一個入波咁多嘅人其實真係好影響成績雖然而家都唔係打得好但係我幾肯定咁早冇咗夏撚而家應該連頭三名都冇
完全唔明呢個理論係up乜9
一味靠入波cover失波有咩癮啫
係德甲work 一出歐洲比人數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞