[福狗躝] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1619]

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
唯有俾多啲supplement佢食
又係死呢樣...我識兩個朋友都係咁
我隻貓之前突然腹膜炎
咁就走左
近兩年先有藥有得醫
之前嗰啲死硬
我隻貓洗咗我成10皮野
見佢個肚脹卜卜以為係食肥左
點知係絕症...
我嗰隻16
去哂Pop Up Store啦
頭先行Mk經過
好撚多人話唔好打防疫針 話會trigger到fip

我都係打咗第一針就奶野
Alphonso Davies has temporarily stopped training with Bayern Munich after being diagnosed with mild myocarditis, an inflammation of the heart muscle.

Julian Nagelsmann: "This myocarditis isn't too dramatic based on the ultrasound, but more simply signs of an inflammation.

"Nevertheless, it needs to heal and that will no doubt take some time."

Get well soon, Phonzie 🙏
個84針真係有血有淚 我仲要係兩次84
之後佢要搭飛機 好撚緊張
yes 差啲崩潰 So far停針大半年 應該好返了
如果你隻貓貓真係走咗 你要睇住另一隻
一唔開心又有機會復發
姜濤出左個story 讚collar
班鏡膠嬲左大半個po
睇完理性分析
呢隊波慢鏡睇返真係好多位可以笑
打返4231算啦
上場已經係la
般奴打ss/攻中 咁
鏡膠本身就係一個笑話
以後重踢唔踢到波
打左針
呢個做法係岩
錯在左福右木
應該左lin右山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞