[福狗躝] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1619]

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
課金已經戇鳩, 同買電子雞相有咩分別

拎啲錢去叫雞好過啦
究竟有幾自卑先會係個虛擬嘅自由討論空間度話人扮大佬 然後話其他人埋堆
餅哥你派咗d咩著數無預我
將課比格狗果799蚊課比牙day
海字頭唔應該block 起碼係正常人 但係嗰啲乜鳩吉村傻閪就應該要
吉子喺cctoy愚樂台好撚受歡迎架

曼區唔識貨趕走佢, 教精你塞錢入你袋呀
呢位葡萄牙球王近日接受《天空體育》專訪,大談依家曼聯嘅情況同難題,C朗講明「我唔係嚟曼聯爭第6位!」但強調新帥蘭歷克需要時間改變球隊。

被問到球員心態係咪出現問題,C朗直接表示:「呢個就係重點,任何以低過英超前3名為目標嘅諗法都係難以接受,我哋有能力改變現狀,我亦知道應該點做,但我唔係教練,由我講出嚟唔啱規矩,可以講嘅係曼聯能夠踢得更好,我嚟曼聯唔係要爭第6、爭第7或者第5位,我要贏、我要有競爭嘅能力。」

曼聯依家落後榜首嘅曼城22分,但C朗表示新帥蘭歷克應該有更多嘅時間:「蘭歷克上任5個星期已經改變球隊好多,但要同所有球員傳遞理念係需要時間,我相信蘭歷克會做得好好。曼聯依家唔係踢出最好嘅足球,但我哋仲有好多比賽可以去改進。」
其實啲人咩事咁鐘意佢
要著數跟梳囝搵食, 再唔係跟夜囝睇女啦
專講啲多人認同既話題
邊個先, 海xxx定係吉子
解左扑又見到佢扮老坑單打
同吉子真係同level
牙朗都係迷蘭黨
日撚日吹奏史長老條撚屌
近期咪吹奏黎明黃明志囉, 四千幾正評架

黎天王送4個字俾香港人
https://lih.kg/2829545

玻璃心真勁抽,紅到全球14
https://lih.kg/2743650
之前吹到不和兵變, 阿朗帶頭反蘭蛇

大大巴刮落班報紙佬度
好嬲好嬲 但嬲完又忍唔住覆人
叫佢唔好死撐
不如直接認衰仔算啦
牙朗真係年輕人典範
Av又簽人 點打
幾十歲人臨退休先返黎做乜呀
一早過隔離搏拎多一兩個歐聯好過陪呢隊波癲
改名嗰下先柒, 俾人踢爆又改返原名
?
牙朗真係算係咁
仲幫lan sir講說話定下軍心
相反隻仆街麥龜去咗邊
Sor囉 風紀
是但喇 我咪又係吉子分身
你哋成日欺凌我, mark哂落小氣簿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞