[福狗躝] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1619]

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
好心幾十歲就收下把口
煩撚到閪咁
達蛇會捉住班細路嚟屌丫嘛
蘇狗之前放養阿福咁
據《太陽報》消息,曼聯的球員們都害怕C.朗拿度,因為他試圖開始讓球隊走上正軌。C.朗拿度對球會文化和一些隊友的態度感到震驚,他警告說,如果不改變,這會是噩夢一樣的賽季。

在C.朗拿度回歸曼聯後,他試圖扮演起資深球員的角色,但他發現壓根沒有人聽他的。事實上,很多球員都被他嚇到了,尤其是在球場上。據悉,有些球員甚至會為了避免可能得到的反應而小心翼翼地避免失誤或者故意不傳球給C.朗拿度。

C.朗拿度的訓練強度一直很大,此前在費格遜爵士手下的時候,教練都不得不提前停止訓練,以防有人受傷。但現在的曼聯已經習慣了周中的常規訓練,他們希望C.朗拿度也能放鬆一點。因此,C.朗拿度已經開始在訓練基地變得冷漠。
曼聯的球員們都害怕C.朗拿度,因為他試圖開始讓球隊走上正軌。
我睇左乜撚野
班撚樣提早掛靴啦 連牙朗呢個球會legend 曾經世一嘅大佬都motivate唔到佢地 都唔知點樣先得
搞死隊波
想牙朗放鬆啲啫
有得跟住牙朗呢d 歷史級球星學野幾多球員恨都恨唔到,你班友夠膽死嫌人chur 住你
唔能想踢咪退休囉,反正咁既態度踢波都唔慌仲可以擺到好多年
太陽報唔好咁認真啦
https://youtu.be/K2H7qqKjVVQ

諗住呢啲加操係吹水同拍廣告先有啫,點估到牙朗嚟真

啲隊友畀佢感染到一齊加操就真係廣告先有喇,現實係牙朗好似傻佬咁自己一個加操,所有隊友已經飲到wing wing地諗緊點趕佢走
花邊新聞界嘅Sky Sports
不過牙朗不滿班細嘅態度就事實,佢本人接受訪問開聲屌
C朗自己都屌班後生
福狗當年日日扮c朗
而家本人到左又勁唔respect佢
D黑人真係無撚腦
睇咗太陽報作文

9up到咁
幾時同牙福撞一撞交換身體
唔會變人才都起碼做到份內事
而家自大福狗連簡單波都踢唔到
唔雪鳩佢幾場點服眾?
福狗個身體其實冇問題
有問題係個腦
朗個腦+福個身體 = 後生朗

好, 撐到佢場場敗家炒飛機
因為呢隊野本身係打算做KOL
大家覺得邊個反叛期唔聽朗哥說話
C.朗拿度日前接受了媒體的採訪,他談到了自己職業生涯的規劃。

C.朗拿度說:「說真的,我的身體目前跟25歲時一模一樣,我從來沒想到退役的那一天。如果我踢到40歲,身體感覺還可以的話,那麼我就會踢到41歲、42歲。在33歲以後,我對自己的身體要求非常高。」

「我依然能夠保持著很好的狀態,我感覺我的身體依然非常有活力。我特別注重對身體的保護,以及對精神狀態的關注。我在這二者下了很大的功夫。我很高興有球迷拿我與湯姆-柏拉迪、費達拿這些體壇的常青樹來做對比,這實際上是對我的一種認可。這些年來,我學會了一件事:33歲之後,如果我們能照顧好自己的身體,我們的身體就能幫助我們將運動生涯繼續延長。」

真係好撚癲
諗唔到有邊個球員喺職業態度上可以同牙朗比,利雲度夫斯基?
咁更加要跟阿朗學嘢

做KOL都要有料先有人睇架
我覺得用一條半條片去證明牙朗不滿班細既心態好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞