[福狗躝] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1619]

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
你隻死賤種都幾好笑
當初又潛水又改名,畀人屌到反艇,依家冇人理你就伸個龜頭出嚟
你咪又係改口叫蘇狗想埋堆
扮乜鳩,死返小紅書啦撚樣
我諗佢成個足球生涯都無試過踢得咁辛苦
臨收尾嗰幾年比班細嘅咁樣撚鳩
邊個話唔嬲

前排嬲到mon都打爆埋, 搞到上唔到連登
冷靜啲,上連登唔埋堆玩單機自言自語咩

我又未痴到咁
做到同佢地同tone係你先得
同你同tone都係我先得
1. SPORT1記者Patrick Berger:曼聯對慕遜加柏中場薩卡利亞(Denis Zakaria)的確有意,慕遜加柏亦樂意以600萬至700萬歐元把他出售。但是,曼聯內部不穩,近期被疫情打擊帶來的財政影響,加上陣中中場球員的去留問題,都是交易的阻礙。

2. 祖雲達斯願意讓普巴回巢,普巴亦樂於回到都靈,但Di Marzio指,普巴必須願意降低薪酬要求。〈Telegraph〉的Sam Wallace指,曼聯有可能在夏季向白禮頓斟介比蘇馬(Yves Bissouma)。比蘇馬同時是阿士東維拉的收購目標,價值約4000萬鎊。

3. Fabrizio Romano指,阿仙奴正推動借用艾法亞美路( Arthur Melo),球員本人願意轉會,但是祖雲達斯要先找替代者。雙方仍持續談判。
餅爺你幾時扮太監 明明你係曼區其中一個fuck boy代表
尊重思想自由,佢想點諗都無問題

你哋咪又係屈我毒撚做fuckboy
你有老婆,點都唔係毒撚啦
佢有老婆但仲成日諗住以前周圍食女嘅日子
咪鬼簽bissouma la 冇腦力架真係不了
其實你覆緊邊個
好想要fdj
夏季請坦克sir再買埋fdj過黎同vdb團聚可以嗎
海xxx,唔好block 啦,少好多樂趣架
有無完整interview?
Goodbye and thank you Anthony Martial
真定假
1月差唔多過左半
要走既肯走未
Hold your breath!
Call Call Call Call Call Collar
吉子咪係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞