醫管局員工討論區 71

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
唔再覆佢啦
咁玻璃心 一陣又話蝦佢
請熱愛返工
我其實幾時話過佢係到呻係唔得?我幾時講只可以講一兩句?即係佢可以係咁重複、但係我打長啲去發表自己感受就唔得?你都幾搞笑。

我叫同HA文化唔夾既人離開HA,但我唔係好似佢咁叫人試都唔試,HA係無飯開先入黎,唔好入黎。係佢將自己經歷代表所有人喎呢架

再者 你話我唔代表所有人,其實我由頭到尾幾時代表過所有人,我一直叫緊佢唔好代表所有人ok?

第三
「人地做唔嚟/人地唔夾所以放大件事不斷講」係我自己感受有咩問題?即係你想我應你我係代表緊所有人講?唔好又屈我代表其他人喎。

第四
我邊個拉曬全部人落水?呢架係你地聽到唔同意見受傷害喎

Btw一開始你又話呢到性質係任講,呢架又話17年開始係屌ha,sorry囉,我無你咁senior,我中途入已經係問野性質,都話我睇第一頁以為係理性討論架啦,唔知原來主要係屌ha唔可以講其他野

Btw,唔好又屈我唔鐘意人屌ha,我邀請佢好多次屌架啦,你又要咁屈我。我無諗住幫ha平反wor sor我都係叫大家理性討論,唔好所有野都信,要求證,眼看都未為真,更何況上網既野,好壞評論都一樣啦,不過無好既評論啫係你地好鐘意屈9我洗白緊啫,呢架又係咁
我希望你可以做個有用嘅人
唔同你地意見就係癲狗 我都好似無講過其他人啲咩喎
癡線咩 呢到大把人被人蝦
我邊敢同爭呀
我係熱愛番工丫嘛 鐘意department 洗白HA既鬼呀
喂我都好憎HA架,一齊黎屌HA啦,大家快啲講啦我都好想聽呀 我唔敢judge la sorry lor
等緊你呀,快啦,邀請你咁多次,我唔係中共唔會唔俾你講呀,快啲講啦、你好多野想講架,呢到係屌HA架,咪講廢話快啲屌啦
我個名有啲羞恥
樹大有枯枝 ha咁大實係有好有壞
討論區俾人討論俾人呻好正常
最後就係
上連登勿認真
我係ass post見到你
幫你再forward 啦,見你咁怕醜
幫你再forward
再forward
再forward
周圍R水吹
去到新地方再包膠下
黎負評啦 我全部講kcc kwc hkch post都再forward一次!幫大家recap一下!
再Forward
再Forward
再Forward
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞