其實動物台班v豚識唔識禮貌

290 回覆
78 Like 26 Dislike
好心啦 邊面玩串party先
上連登上到咁
有集中po傾唔夠 要走出去其他post到周圍講影響人討論
個個台都有呢類連user
鳩蛇去到邊個台都有好多人quote問佢點知的
飲者去到邊個台都有好多人quote問gif呢
棋靈王去到邊個台都有好多人quote鮑姐
個別user影響到你討論就入曬所有V豚數?
咁呢個po係講緊v豚問題喎
你無睇post名就入定點?
即係睇vtuber=叫電子雞?
班動物台黑社會吹晒雞入嚟剩係識玩臭蟲論同附和 笑撚死
係咁拉其他人都係咁嘅諗法嚟合理化自己行為
今次柒完比人屌都係無歉意
仲要拉隊入嚟繼續倒米
你會唔會話啲一日一動嘅v同啲nga獨輪車/off topic台狗無分別啊
好心咪咁肉酸啦
臭咩蟲論姐
你要反佢地周圍互含我支持
但懶清高到話睇人扮卡通公仔大家又咪一撚樣
明明就係D木口人on9
唔好拉埋落vtuber度

利申彩虹粉
望住fb group
彩虹group d台仔大部分都正常 冇鳩post
木口group大部分都廢文仔
好似仲讀緊中學咁
日本彩虹出左名民度低

多人睇多on9好正常
唔洗分公司
連登仔係咁
本身Po頭幾合理之後總會有堆人乘機搵位踩住黎圍爐
但holo仲低
鳩google都搵到勁多人講holo係vt最低民度
原來係呢個舊post
咁寶鐘瑪琳中之人
負責幫寶鐘瑪琳配音
某程度上都算係配音員
佢個reply其實冇違反到你個title
除非你有事先指明限定聲優公司
否則,所有配音員都應該被計算在內
所有V28都係幫佢塊皮配音=配音員
應該計埋落聲優入面
right?
事實係咁吖,係你覺得人哋唔係啫
如果睇中文圈
holo粉就真係多傻仔
相對其他就正常少少
望下holo廢文社幾撚多白卡仔走去其他group貼d holo垃圾post
仲有d傻仔holo仔走去彩虹社度狂貼holo廢文
去youtube彩虹d熟肉度留言點解唔翻譯holo
睇到勁kam
咁連登不嬲有聲優Po
講到係一樣野既點解唔入聲優Po講?要分咁多個V28 Po?
不過你都講得出V28=聲優呢D偉論既
都唔洗再覆你 由你係到柒
巴打你睇清楚我講咩先
寶鐘瑪琳中之人
負責幫寶鐘瑪琳配音
某程度上都算係配音員

Vtuber 係集合咗聲優、畫師、動畫師、動作捕捉
唔係only one person可以完成嘅嘢嚟
Block左你啦
收皮啦
聲優po係專門討論聲優
你如果知道寶鐘瑪琳中之人叫咩名
你一樣可以去聲優po討論佢個中之人
Vtuber post就係專門討論Vtuber
即係所講嘅皮,同埋討論直播內容
Vtuber post講魂係禁忌,要四重加密的
每樣嘢都可以有專門嘅po討論
但同一個人物,可以有多於一項專長
例如寶鐘瑪琳,佢本身有PIXIV帳號,係業餘畫師
一樣可以放去畫師post到討論

你要明白嘅,你專門post
係用嚟討論嗰樣專門嘅項目
唔應該因為寶鐘瑪琳係Vtuber
就禁止佢出現喺其他專門嘅post
好心搵個代表出黎道歉算啦
柒撚到咁
聲優=V28
我真係長知識
夏色祭聲優係人都知你入去討論未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞