其實動物台班v豚識唔識禮貌

290 回覆
78 Like 26 Dislike
其實係
班撚樣鍾意定時定侯出去柒一獲
覺得呢種行為好有趣好好笑
成班中學雞圍爐咁
第一感覺係好痴線
不過杉田阪口釘宮飾演返銀時新八神樂虛擬角色一定追

利申:對VTuber幾乎毫無認識
動物台黑社會你當流嫁?
小小事就出征,關心D v仲多過關心自己老豆老母
比人屌兩屌就笠水返個狗竇到自己圍爐打飛機
咁睇動畫都係睇聲優扮卡通公仔姐
你識乜
聲優扮嘅動畫角色有故事backup
而且理性少少嘅聲豬都識分角色同聲優係唔同

請問追vtb係咩心態,信唔信佢地嘅人設同真人一樣?如果唔信嘅話點解唔追現實有露面嘅偶像?睇佢地打機聽佢地唱歌嘅娛樂性高過twitch嘅gamer同職業歌手?
玩臭蟲論呀?
咁班聲豬有冇周圍攪事 走埋入人地個PO到瀨屎瀨尿?
利申返先 唔反對睇v 你有你睇 你既興趣我尊重你
但周圍攪事係咩玩法
想引多d人一齊睇v定話比全世界知你班睇v既有幾撚賤種?
g持藍大
班能樣大多數似係d日文都唔識 又純對插圖打j既細蚊仔
v豚惡心死了
依家動物台同ptt一鳩樣 討論vt>動漫 動物台可以保持和平咁耐都係因為大家冇踩過界
只係睇動物果d無踩佢地姐
班v28豬一早已經周圍出去柒啦
沒有我哋hololive動物台早完了peko
無知真係可怕
vtb扮嘅角色一樣有故事backup

仲有我哋V圈課嘅係真金白銀
你哋睇動漫用BT大陸百度資源侵權睇
邊面質素高啲 好明顯已經高下立見
動物台大台
我知有人設
所以我第一個問題就係問你地信唔信呢d嘢同中之人一樣
咪撚咁多幻想啦
呢個世界人人都會掩飾一下
唔通你條女特登煮餐飯俾你食 問你好唔好食
你真係咁誠實 答佢好撚柒難食咩

佢係咪同中之人一樣 我唔識佢 亦唔係神 唔撚柒知
我哋V粉和vtb比較似一個互相支持既朋友 但唔係普通既友誼
可能我哋唔真正認識了解對方
但係我哋永遠都會喺對方心中佔據一個無可取替既位置
係咪代表動畫角色嘅設定係同個聲優一樣
如果唔係點解唔睇日劇、韓劇
再諗深多一層,啲明星做戲嘅角色係咪同佢現實係一樣
如果唔係,係咪代表連劇集都唔應該睇
我睇b站正版 你唔識就收嗲啦
講得好有道理
樓主pin呢個
你唔明我講乜
我3條問題係有遞進關係
不過#71某程度上答左我問題,你地心態上唔係追求緊傳統意義上嘅娛樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞