[數撚圍爐區] 苗撚覺得打幾多枝針係 optimal value? (57)

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
其實應該係不嬲都係咁, 但相安無事, 又揾唔到証據話佢真係過料俾大陸, 而d project又唔係話真係好sensitive, doe都話no obligation to declare, 咁咪姐係放佢一馬囉

諗落, tick漏個box真係好少事
告唔同野既。。。
我見窮科學家個page d人好憎去d紅洲
到而家都問點解d人唔帶口罩

英國都ease restriction, 又唔見佢嘈
咁我覺得個疫情又未真係just a flu減少同人接觸同戴口罩係合理ge
但我滅共已經顛到有罩行過都傳到, 我諗要用保鮮紙包口鼻先至防到
口罩係feel good, 其實冇咩用
咁係omicron先發生咁的事姐, 但omicron都係呢一兩個月的事黎
有uncertainties, 我支持打, 但唔支持有mandate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞