[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (68) RUMBLING RUMBLING

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
幫巨人挽回一成
我都係
以為頸巾甩線
https://twitter.com/ZofiaReitsch926/status/1480899451053305867
睇嚟 OP 呢堆全部都係 Liberio 嘅死者
上季個op好聽好多
第2集內容 (無乜特別,預期之中)
OP一聽即刻諗起死亡筆記
終於有人講
我以為得我一個咁覺得,好似死亡筆記OP2
啱啱先發現原來出咗第一集一開波已經極大衝擊成集睇到口擘擘
Btw首ed勁好聽,仲要同第一首首尾呼應係咁多季入面我最鍾意既ed

我以為係搶左eren同mikasa比佢食

由佢倒數幾集開始已難以釋
已接受現實

有冇人留意到第三季part 2 op最後嗰part,啲畫面場景不斷飛嗰陣,阿爾敏特寫後面攝左一幀佢燒燶咗嘅樣,係快到睇原片唔會發現到,我偶然stop先見,起哂雞皮
第三季Part2播嗰陣已經有人發覺到啦
認同,夠吸引,只要聽一次就記得,我睇咗3次都覺得好普通,巨粉表示好hea
等唔切啦 好想快d睇第二集
part 2出黎之後每個禮拜都好期待星期一返工

同意,有同感,嗰種Metal scream

https://youtu.be/zUg2GmgTNOA
而家netflix 係咪confirm 星期二先出?
咁相比下死筆重型好多, 成首都death voice, 呢首起碼多d 旋律
俾機會你地接觸下Metal, death voice 係基本元素, 俾你聽歐美果D 可能都覺得首首差唔多

今日星期幾,有得睇77未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞