【Forza Inter】國際米蘭球迷討論區56

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
支持隔離街下場反杯出線
另,查漢呢隻怨婦25狗唔該斷腳
前鋒有時唔應該咁多前場拼搶
你本職都未做好 適當就夠 佢係連龍門都要逼
佢而家醒左 第一腳就甩左佢or好似374咁迎一迎
係好事黎 其實佢有啲野係有進步但入球觸覺弱返
我覺得細恩未搵到佢說明書多d
佢依家企最正唔拎波唔用波,我出維仙奴咪一撚樣9跑9迫
唔係掛,利踢法唔太經中場先唔放大我地中場係禁區頂保護力弱既缺點
對啲強中場嘅隊
晨早輸中場輸死
我個人睇法
我覺得佢而家同迪斯高係重畳左
2個都係回後拎波分波,分別只係一個左一個右
開季講到而家佢2個其實係冇火花,互相助攻好似得1球咁多
如果係咁點解唔試下山神配lm,哥利亞冇傷就搭清高試下
真係唔明細恩一定要攬住清高用,有時放佢係後手唔一定係壞事黎
咁踩法點賣高價呀
應該話LM個作用大幅減弱,哥利亞落場會見到佢拎波衝擊,響聯賽攻得勁主要靠兩邊+三中場+死球
要咁比mi9好過佢好多啦
就算隱形足89分鐘
個時好多時一掂到波就收死你
lm10走位一向唔勁
finishing 又時得時唔得
依家場場向度鳩跑
兩球都冇估錯邊先係問題
睇利區普遍都覺得我地踢得比預期好
真心如果我地齊腳,哥利亞卡斯度高辛斯b23
其實可以比細恩發揮嘅野仲有好多
好多猁估唔到係用5個後備黎ko我地
D人見到我地後備都笑到仆街,同埋難打過季初黎打隔離街

細恩幾針對性攻阿諾猁呢幾季屌左好耐呢個弱點
雲迪克重返top form,同埋diaz好撚勁,加有返正常兵源比高普,佢地都開心死
係,叫做唔好衰比人睇。輸都比人覺得我國係有力一戰,唔係泊大巴,唔係三流聯賽。已經好叻叻
做好自己最重要
可惜係聯賽協會無力係真
最大缺點係無錢
冠軍獎金+轉播費+入場收益
比其他聯賽輸一大段
英超中遊都不如
加上稅金又重
吸引唔到球員
哩啲野一日唔改都會拖累成個意甲
返唔到本先最大問題
你要建立一支有競爭性嘅球隊適當嘅投資係要有,轉會費人工甚至啲設備樣樣都係錢
問題投資完係冇回報, 呢2年冠都拎埋收入多左都仲係蝕錢就知條數好難自負盈虧,再睇英超熱狗阿記呢啲年年冇成績都唔會同個蝕字痴得埋仲要賺緊錢,最多比球迷屌2句,你係老闆都識揀啦
所以蘇寧其實算係咁,但冇錢玩意大利波係原罪
蘇寧錯在佢係大陸公司要定期幫國家回血
馬總同阿斯里奧續約到2025
隔離街和波
希望今晚生生性性搞掂西瓜皮
皮奥利式自爆
lkk成場波掂得7次波破左記錄,計埋中圈開波個下
不如我地蝕抵啲比部份人工借返黎幫你升返個態
今晚嬴到先敢出聲
原來今晚一點
算...凍冰冰早啲訓
昨晚熱刺第一球個套路同上年國米好似,今年我地冇咁有效率簡單既進攻
LM今晚肯入波未
G5代波叔應該好精采
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞