【Forza Inter】國際米蘭球迷討論區56

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唔知佢係冇信心定細恩落柯打
前面唔係空晒佢一定唔會去,搞到成日回傳拖慢晒
佢唔似P14可以縱向盤帶再出波,只見過佢做前場邊路支點控落黎再回後,又或者插上頂前鋒位射波
如果你有留意
鄧菲斯習慣企定控波自己推人
又唔會虛假跑位去邊拉空位出黎
但企佢附近既都係鐘意等佢策動先再俾波
結果就大家拖慢左大家
等得黎就無位跑
一邊就?做乜唔傳
一邊就?做乜唔跑
結果大家縮後回傳再做過

大米安就會醒啲(知速度唔係自己強項)
有時會企貼邊,明知你唔會傳俾我,幫你拉款隻閘+回氣
有時企後去叫史堅傳俾佢,佢做支點
(史堅跑上去同b23再夾)(回氣)
結果對面閘要跟幾個目標跑狗咁跑
鄧飛真係一時時
佢傳中要練下
對抗又要練下
插入時間又要練
唔知佢係冇信心定細恩落柯打
前面唔係空晒佢一定唔會去,搞到成日回傳拖慢晒
佢唔似P14可以縱向盤帶再出波,只見過佢做前場邊路支點控落黎再回後,又或者插上頂前鋒位射波
如果你有留意
鄧菲斯習慣企定控波自己推入去
又唔會虛假跑位去邊拉空位出黎
但企佢附近既都係鐘意等佢策動先再俾波
結果就大家拖慢左大家
等得黎就無位跑
一邊就?做乜唔傳
一邊就?做乜唔跑
結果大家縮後回傳再做過

大米安就會醒啲(知速度唔係自己強項)
有時會企貼邊,明知你唔會傳俾我,幫你拉隻閘+回氣
有時企後去叫史堅傳俾佢,佢做支點
(史堅跑上去同b23再夾)(回氣)
結果對面閘要跟幾個目標跑狗咁跑
再俾啲時間佢學下走位,暫時表現都對得起佢身價
最主要係佢持球能力低,控唔住個波只可以硬爆,不過戰術上其實好啱用,一個佢加大米安,嗰場邊個唔work就後備上另一個,對方防守球員好難適應,加上佢又平已經超越左我期望
佢同夏基美同p14 個分別係
後兩者推個波幾大腳都係都仲係自己控制到既方向
D2 推就好似踢開個波兩個人鬥快拎返咁
所以唔係有少少優勢地起步既話佢推完都係俾人遮or無機會cutin
佢剛加盟頭幾場有帶波硬爆,最後都係失敗俾人搶。
最近真係等到有空位、反擊機會先帶波衝。
留意到佢啲硬爆真係夾硬黎 佢一推個位自己都唔係最近距離, 反而有少少斜斜地向左人度
真係慢既你牙得贏 但有啲有返咁上下既就爆得好辛苦
但夏基夾硬屈到速快你半步再爆
p14 啲波點推都好少路線中俾人截到, 點勉強佢都係第一個拎返, 之後個球19 梅就另一回事
呢幾場最大擔心其實係迪維積,差唔多球球失波都同佢有直接關係
對面幾個主力出唔到之下
我地場面其實無數據顯示咁大優勢

蛆個底子始終厚
亂左幾年都仲係難嗗骨頭
好似唔多集中
傳米蘭雙雄一齊爭拖連奴個中堅bremer
鄧飛個問題係死右腳 得一招硬爆
右腳出波仲要好麻麻
啲無波跑動又柒
細恩係睇中佢可以同p14一人一邊做插入頂腳/執雞
大米安比佢好既係企位 意識 (特別是防守)
不過大米安就個人身體質素不及鄧飛
但論戰術執行力 我會選大米安
幫老師同我地個秘書職員發生衝特可能要追加停賽
一心想入黎踢12m點知場都落唔到
抵撚死
完場個鏡頭以為佢同Agnelli鬧交
心都涼哂
係a米對蛆入波鏟草慶祝
唔夠一年醜態盡露返蛆
https://twitter.com/footballitalia/status/1481637731071500291?s=20
打人同講要殺你 只係罰返你10K就算
傳dybala唔續約
賤婦臨埋門改offer
望到而家咁樣
又唔係必然正選
走都合理
蛆越來越老,下年唔知啲搞
丙朗黎加馬神走先最元氣大傷
大巴就咪搞啦
又玻璃仲要人工高
簽佢不如係沙素路簽2個後生仔好過
好唔穩定,好一場衰五場,人工又高,用山神好過佢啦
踢踢下原來都28歲咁嘅傷病史做下個山神唔奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞