【Forza Inter】國際米蘭球迷討論區56

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
依家係車好似又肥返 不過佢應該係無信心
本身都只係靠身體質素搵食
而家又老左 英超啲後衛又癲癲地
上次睇佢對鏝(好似)
反擊第一點無球到, 估錯曬啲位
兩邊急攻佢又跟唔上, 有一兩球終於到腳推又推唔順kick下kick啲人回曬防
左邊有個空唔俾推返右腳俾個同佢得兩三米距離仲要俾人圍緊既薛耶治,仲要俾得勁衰
意甲本身節奏慢加埋尺度問題,好多時啲後衛等佢慢慢控定轉埋身都唔敢出腳停佢
咁以佢體質加前場咁多空間咪啱晒佢

係英超佢未控定已經比人拍或者勒低,加埋咁快嘅速率,留比佢嘅空間同時間都少好多
至於埋門同決定差就真係信心問題
睇佢同薛耶治講野個氣氛同單公關,同隊友啲關係未必真係好,同杜曹又有心病

佢再咁搞去熱狗跟返干爹完全唔奇
熱車始終同市,唔會走去送比宿敵
高辛斯官宣咗
凱些度done deal
替補料,不過可以比清高休息,十分好
In 馬老大 we trust
借半年冇買斷,算唔錯
米體話多蒙特出45m要史卡馬卡,國米出唔到但球員想跟細恩

如果夏天係史卡馬卡,frattesi, bremer加大巴一炮過黎就j死
多仔唔係買adeyemi咩
Frattesi > Vecino+Vidal
Bremer > DVJ

總成本差唔多但年輕化左
Dvj 未至於要換?
大巴拿如果黎 岩唔岩踢法架
dvj好似未傾續約,意甲又拎左人工如果滿足唔到轉會都唔出奇
大巴如果黎山神同lm應該會走一個
lm雖然續左但如果似lkk咁有人出高價應該都會放除非佢想留啦

反而哥利亞有啲尷,踢落唔算好夾但有時又交到貨,想比佢踢多啲佢又傷
驚哥利亞變成下一個辛斯
那有錢
辛斯會借去森多利亞
希望佢過到去可以健健康康
打返起啦
歐足聯罰停Barella多一場比賽 2場對利記都無得出場 睇黎
本身都輸
agger
本來可以拎吓淘汰賽經驗
下次佢可以再踢歐聯淘汰賽都唔知幾時
蛆買完華賀域,而家再買薩卡利亞
睇黎真係驚冇前4
成日有新聞話想放迪維積,個價得20-25M
唔明點解想放,佢好重要喎
佢一個幫史堅,巴斯,B77 3個補哂位
有佢守住中路夠穩,佢地先上得咁安心
需然話睇中新中堅,但都唔係放佢籌錢呀
肥佬想佢份續約高人工啲 國米唔想俾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞