【Forza Inter】國際米蘭球迷討論區56

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
ff咗幾年,邊個估到真係買到。
蘇寧季初仲賣緊人填數
J得落
佢都係啲肌肉問題,唔係特別肌肉撕裂同斷ACL都可以嘅,仲有比列錫、迪馬可以同佢輪換
不過擔心係同鄧費斯一齊出到時兩邊都冇人持球
屎堅同巴斯推,高辛同鄧費屈入禁區堆人數,個個都頂得
可惜Dimarco踢唔起,依家機會更小,做左巴斯後備
如果P14唔續,下年做Gosens and Bastoni 替補囉
迪馬高比d時間,我覺得唔差,始終細恩對兩邊要求高
依家起碼輪換合格有突,仲有進步空間
Robin Gosens will undergo his medical and sign his contract as new Inter player on Thursday, confirmed. Deal sealed between clubs for €25m fee, add ons included..
差個後備前鋒,呢個轉會窗就滿足了
卡施度都接近done deal
呢2日體檢
清高都有後備
想問 onana 係1月過黎定完季先黎
7月
賣LKK變咗靚Deal
雖然唔想咁講但就算成隊國米搬去英超佢都未必踢得返
2個聯賽個節奏係有分野
隔離街theo下季可以免簽
後生有突破能力
好似仲抵
佢有啲改唔到既缺陷
以前後生硬又快又唔鈍
MU後所謂fit返快左都仲係腫腫地
人地唔續約球會肯放俾國米都仲要睇佢肯唔肯黎
肯黎都仲要同出面爭, 佢流出球市同夏基美一樣搶手
Theo好似係肥佬拉伊奧拿
免簽肯定要比3 40m出去先有得比你傾份約

高辛斯加極都平過比列錫依家呢份約
只要個傷唔太大問題,都好難蝕入肉
但係LKK有踢過英超架喎
踢愛記同曼都入到下波,衰極最後個季曼都入左12粒
佢依家係車踢到波皮都無得掂咁
車又出名前鋒除左巴哥之後無過掂
真係唔知咩原因
theo 24先完 好似係
Kessie先係下年完
Kessie 2022夏
Theo 2023夏
同埋theo好似講過話續
似波叔個case,講左續但一路無公佈
最fit個期佢係大隻再睇得出鋼條
你唔會覺得有腫既feel
mu個時直頭肥 我國個時係fit返但都係腫腫地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞