帶你認識知名網友蘇俊安 蔣介石(在線中)

586 回覆
80 Like 29 Dislike

如果100個留言,100個都係同一張相同一句話就叫洗版啦
中介狗搞清concept先啦

你依家咪洗緊版囉

如果100個留言,100個都係同一張相同一句話就叫洗版啦
中介狗搞清concept先啦

你不停重覆呢句咪洗緊版囉

嗱,我有無不斷打同一樣既相加字啊,個個reply唔同架

[black]中介狗,搞清concept先啦[/black]

啊,喺你定義下,你又真係冇洗版,你起馬要將一句說話一張相重覆一百次先叫洗版,缺一不可,換言之,我將一張相重覆貼99次都唔收洗版

唔好小學雞,你柒左咪認囉

冇,我跟你定義去講
我承認你冇洗版,係我錯,Sorry
醬囝有冇掛住我?
其實⋯⋯醬囝你有冇諗過錄音機呢招好唔work
在較早期的互聯網時代,「洗版」(spamming)是指一人或多人在短時間內不斷在論壇或討論區重複發表無意義或離題的話題,把原有的其他話題推到後頁,令人難以閱讀,感到煩厭,在中國稱之為「刷屏」。新聞組用戶較常使用「炸版」,而百度貼吧用戶較常使用「爆吧」,用法與洗版相同。「炸版」亦可指利用一些方法,把論壇或討論區的伺服器不能正常運作。「洗版」亦是一種迫使網站負責人回應訴求的方式。
至社交網絡如facebook、twitter等盛行,「洗版」(trending)亦可指是每當網絡或社會發生重大事件,因眾多網民談論及分享,容易使與該事件有關的消息、留言、圖片、評論等充斥整個頁面,如「港女500」事件、「毛記電視分獎典禮」等。

在較早期的互聯網時代,「洗版」(spamming)是指一人或多人在短時間內不斷在論壇或討論區重複發表無意義或離題的話題,把原有的其他話題推到後頁,令人難以閱讀,感到煩厭,在中國稱之為「刷屏」。
完全係講緊你, 個definition搵得好
其實⋯⋯醬囝你有冇諗過錄音機呢招好唔work

好work架 佢大字quote搞到你都唔知發生咩事講緊咩 咁咪上一頁😂
不過睇佢騎劫自己post好撚過癮
之前真心佩服過醬仔狙d中介狗,見俾佢地淋油都真擔心過

而家成日見一比人疾一句就錄音機屈人係中介狗
成日入d咩post都見到咁,開始覺得好煩好討厭
乞埋d本身無狙住嘅人厭,咁好咩

lm俾人當埋中介狗 原來香港最大規模行業係中介
就係追完post先覺得你煩
個人又豬閪做野又錯漏百出
之前真心佩服過醬仔狙d中介狗,見俾佢地淋油都真擔心過

而家成日見一比人疾一句就錄音機屈人係中介狗
成日入d咩post都見到咁,開始覺得好煩好討厭
乞埋d本身無狙住嘅人厭,咁好咩

lm俾人當埋中介狗 原來香港最大規模行業係中介

追post先啦

就係有追都覺得無必要咁
旁人睇係有反應先會俾人撚到咁
同埋真心好阻睇post
不過,隨你鐘意啦,反正d無咩瓜葛嘅非活躍會員睇post感覺點都唔係你會考慮嘅嘢,講就講咗,唔再理

[img]https://holland.pk/z2b5mish[img]

你上次之話luk wai lim係我, 然後又話我係蚊蚊男友, 人都可以重用嫁?

你地仲講緊道理
佢提出9成證據都有漏洞輕易駁到 你叫佢補充佢就paste一堆垃圾 笑下咪算

幾個月前可能仲有d真中介對話
而家所謂證據9成自己造出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞