帶你認識知名網友蘇俊安 蔣介石(在線中)

586 回覆
80 Like 29 Dislike
做乜9
其實⋯⋯醬囝你有冇諗過錄音機呢招好唔work

好work架 佢大字quote搞到你都唔知發生咩事講緊咩 咁咪上一頁😂
不過睇佢騎劫自己post好撚過癮

係 個個post都有佢份
一屌佢 佢就貼大字 on99
有無人可以答我今年幾多號放榜 我地估下蘇俊安今年考成點

好似7月12

蘇俊安使唔使預備定2018dse

蘇anthony on jaiiiii 連西裝都買埋啦
想唔想睇😘

我想

食埋個早餐貼
支持開全朵正呀喂支持各位手足

而家開全朵 佢就好似失控咁 錄音機嚴重過以前好多
有無人可以答我今年幾多號放榜 我地估下蘇俊安今年考成點

好似7月12

蘇俊安使唔使預備定2018dse

蘇anthony on jaiiiii 連西裝都買埋啦
想唔想睇😘

我想

食埋個早餐貼

好想睇啊我
兩登四大偉人:
星星頭 蔡堯銘
中上男神 張家銘
芝麻街 蘇俊安
(未諗到) 梁烈銘

而家開全朵 佢就好似失控咁 錄音機嚴重過以前好多

緊係啦 唔知叫佢蘇狗 邊撚度俊 定安仔好呢
貼出黎屌蔣狗堆野 好小學雞
又話咩非禮 但證據就係對話圖
老老實實 呢堆野我去鴨記是撚旦買幾張太空卡 已經整到
加上 係咪唔夠ac 我見幾個post黎黎去去都係果幾個user

https://lihkg.com/thread/269130/page/1?post=03af0e661af51e7280da1723a031831d67ccbe0f

蔣狗又係傻鳩黎 個樣生得搞笑唔再講
一開波追擊中介係幾好睇 之後走火入魔
成個傻鳩咁樣 比人撚2撚 又亂鳩咁up
Eq 好撚低

仲有一段喎
你地2邊咪撚煩日鳩日開埋堆垃圾post

中介果邊又係傻鳩黎 佢癲你地又陪佢癲 蔣狗上網鳩up下你估真係影響到你生意咩 你果間麻辣唔知咩春 真心難食 又貴
好心review下堆產品質素
你請埋網絡打手又係無撚腦
本生撚佢幾野 隻蔣狗已經發哂癲 無人理
你地又係咁追擊 引人記得返中介單野
貼出黎屌蔣狗堆野 好小學雞
又話咩非禮 但證據就係對話圖
老老實實 呢堆野我去鴨記是撚旦買幾張太空卡 已經整到
加上 係咪唔夠ac 我見幾個post黎黎去去都係果幾個user

蔣狗又係傻鳩黎 個樣生得搞笑唔再講
一開波追擊中介係幾好睇 之後走火入魔
成個傻鳩咁樣 比人撚2撚 又亂鳩咁up
Eq 好撚低

總括:2邊都係傻鳩

全文在此,蘇仔唔好講啲唔講啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞