帶你認識知名網友蘇俊安 蔣介石(在線中)

586 回覆
80 Like 29 Dislike
Joined June 2015

Friends · 1

除非佢中學雞or無朋友啦
中介狗得1個fd 2年前開fb
搵邊個信

佢自己騙自己 一話質疑 佢就一句中介狗去駁你 好戇尻

貼出黎屌蔣狗堆野 好小學雞
又話咩非禮 但證據就係對話圖
老老實實 呢堆野我去鴨記是撚旦買幾張太空卡 已經整到
加上 係咪唔夠ac 我見幾個post黎黎去去都係果幾個user

[url]https://lihkg.com/thread/269130/page/1?post=03af0e661af51e7280da1723a031831d67ccbe0f[/url[/url]

你啲圖咪又係半斤八兩

蔣狗貼出黎堆野 好小學雞
又話咩中介 但證據就係對話圖
老老實實 呢堆野我去鴨記是撚旦買幾張太空卡 已經整到
加上 係咪唔夠ac 我見幾個post黎黎去去都係果幾個user

你覺得姐
垃圾中介狗
咁撚憎佢嘅話
網上勇武把撚咩
醬囝真係得閒
人生得醜唔緊要
臉皮夠厚就可以自稱天下無敵
醬囝真係得閒
人生得醜唔緊要
臉皮夠厚就可以自稱天下無敵

[/img]

死左圖喎
執執佢啦
你有排要ctrl v 架
中介畜就一定係垃圾黎嫁喇
蔣仔一早剩係追擊中介根本就唔會比人撚
兩登四大偉人:
星星頭 蔡堯銘
中上男神 張家銘
芝麻街 蘇俊安
(未諗到) 梁烈銘

女人湯圓 梁烈銘

個post柒到唔敢睇呀
兩登四大偉人:
星星頭 蔡堯銘
中上男神 張家銘
芝麻街 蘇俊安
(未諗到) 梁烈銘

女人湯圓 梁烈銘

唔夠AC咪出聲囉

你分身ac之前咪畀admin bam咗囉
驟睇呢個post好有好多唔同ac留言啦, 你條盲毛睇乜
同埋, 可唔可以唔好再錄音機

肯定全部都係分身

肯定唔夠ac 之前隻雲狗我都未見過佢出現同我講過野,跟住又會知道話我係中立撚黎 篤爆左又換第個答
https://lihkg.com/thread/269130/page/1

關我咩事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞