帶你認識知名網友蘇俊安 蔣介石(在線中)

586 回覆
80 Like 29 Dislike
成個暈都見哂 係咪又要連囝幫你del圖

無露點呀

上次條龜頭咪又係連囝幫你執手尾

無露點呀

有暈都好似bam

無露點呀

有暈都好似bam

連登唔會bam 但會del左個回覆
上次醬囝已經試過一次
今次係第二次
有冇諗過改圖好弱智
post就post原圖啦, 好似你d同學send d圖咁
張Facebook msg係點得返嚟? 偽造定點?
點解障囝你講到自己有咁多個ac, 都唔攞返個嚟撐下自己? 好孤獨wor你
點解障囝你講到自己有咁多個ac, 都唔攞返個嚟撐下自己? 好孤獨wor你

佢講到自己咁多ac 分明日日係唔同地方洗版個個都係佢
啲改圖好低質
黎黎去去都係個以篤屁
好撚煩
黎黎去去都係個幾篤屁
好撚煩
黎黎去去都係個幾篤屁
好撚煩

係囉 都唔知做乜要死都針住蔣巴
有私怨多過好玩,話唔係中介狗真係無人信
黎黎去去都係個幾篤屁
好撚煩

中介狗
我哋安爺 係拉登之神!
黎黎去去都係個幾篤屁
好撚煩

針9佢都唔得?思狗夠冇人同佢有仇啦,夠大把人搞
蔣狗咁on9咁煩,係抵比人針

Agger
黎黎去去都係個幾篤屁
好撚煩

針9佢都唔得?思狗夠冇人同佢有仇啦,夠大把人搞
蔣狗咁on9咁煩,係抵比人針

Agger

駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞