22/23 Non-JUPAS 專區 [1] 糟糕灣生日派對

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
想問bu Gis 冇收interview 係咪已經冇機會收offer
有individual?
可唔可以tg傾
Interview 內容全英文
一開始係自我介紹,自我介紹入面要講埋未來職業去向
應該都係想你答呢科點幫你
之後就係group discussion ,題目就係上面嗰條,佢會俾5分鐘你準備
一開始會每人有一分鐘首輪發言
跟著就一大班人開始討論12-15分鐘
最後問你有冇其他問題
我都係知咁多

睇吓你有冇問題再留Tg la
EDU轉咗submitted
offer god我會好好讀書㗎啦
唔好dum返我去selected for interview
Ching你咩科
3.4🥲
VA+BED
會in咗低gpa嘅人先咩?
第一次聽我以為係比較隨機
其實有冇話轉左submitted之後正常幾多日會出offer我見我嗰個轉左兩日都未有
睇tg group 講好似2-3日到
多謝cityu我會努力讀書
再拜拜polyu cu offer god
話說我啱啱睇見有人話轉左submitted一個星期都冇offer,跟住有個直情轉完submitted再轉番selected for interview 淆底了
想問有冇師兄2月頭參加咗CU gender個 written test?
可唔可以大概內容係講d咩?
都有可能係Gpa夠高遲d直接派offer所以唔洗in
我報嗰科就係咁
Ching 報咩科🥲🥲
唔好意思 想問下你佢interview 問咩題目?
今日In 完City bse
拜拜offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞