22/23 Non-JUPAS 專區 [1] 糟糕灣生日派對

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
不過感覺每年城大都派好多offer 出去
實際收唔收得番哂啲人
因為shitty有1400個senior 位照佢咁講,1年cut 500
3年後將會係0個senior 位,只收jupas
因為shitty有1400個senior 位照佢咁講,1年cut 500
3年後將會係0個senior 位,只收jupas
唔關事 佢係想收多啲senior year 嘅學生
同時減少佢本部啲副學位嘅學額
即係嚟緊dse嘅學生可以揀嘅Asso/hd選擇會少咗
自膠佢應該掉番495個位出去其他u
只要總數無變就得 咁有機會ust同poly個邊會再收多啲人
爬過好多舊po話3.0x就有offer
Poly policy係唔係已經deadline?
唔係2月7咩
睇錯咗
BU係唔係今日second round deadline?
Social design不過polyu歸類落BA
Ageing studies
SPSE
唔該各位
有冇ching知東華係咪冇咗senior entry?搵唔到
BU Europe studies 係唔係冇yesr 3 entry?
社科CGPA 3.45 有冇機會入City SW?
歐研冇senior entry,但可以照報year 1 entry
呢科出路算唔算多
算係乞食科?
有吖 我個Nursing offer 就係senior year entry
可能你早報 我依家搵唔到佢了
新年快樂各位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞