22/23 Non-JUPAS 專區 [1] 糟糕灣生日派對

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
等soci好過,BU唔太理second choice
今日收唔到繼續拜Offer God
City Finance Offer God
UST BM Offer God
Bu 宗哲 interview有咩要注意?
如果有份文件過左指定時間先upload會唔會有影響但都係係面試前補交番 眼殘睇漏左日子
VA+BED
想知city sw 係咪派咗interview 有冇人收到
點解個post好似推得好慢咁
唔通真係少左好多人報non jupas
唔係 去曬code狗個group
City 3.3
Bu好似3.2都有
好奇一問 city同bu n手如果係5 6月先出仲會唔會睇今年第二個sem嘅成績 定係會直接有direct offer
有冇人知如果我喺同一間U
同一個department 交咗留位費俾其中一個offer
之後如果我收到另一個Offer
嗰$5000 可唔可以轉落去第二個Offer度
頂我又要再俾過$5000去accept 新嗰個offer
想問吓有冇人in過poly 嘅Aviation Management and Logistics
筆試通常要做啲乜嘢
*定
City Finance Offer God
UST BM Offer God
Hku nursing offer god
Hi Ching
我都準備second round報宗哲

你GPA 幾多收到interview??
唔高
收到city advanced Standing 1 conditional offer,咁係咩即係要讀三年先畢業,可唔可以問佢Standing 2仲有無位
你手頭有咩offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞