Sony 真無線降噪耳機 WF-1000XM4 (24)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
想問下大家:
小弟對耳木耳黎 純粹買黎聽住YOUTUBE 打下機 黎緊消費卷想換個耳機 XM4係我首選
但想問如果係IPHONE上面用 會唔會唔同步?ipods pro係咪降噪廢到喊?
如果小弟咁既情況 應該揀ipods pro定xm4好?
定遲下蘋果會出新耳機等睇定d先買好?
多謝大家
有冇人聽聽吓歌會冇啦啦窒2-3秒
Ipods pro
AIR PODS PRO
想隔音同靚聲就買sony
如果成日會講電話 同埋經常換裝置 咁就apple
IOS建議買番AIRPODS PRO
個app終於用得
降噪效果完全失望 開左同無開差唔多 同d飛機片講差咁遠
暫時都係top 幾位
就算有超越既都唔會差太遠
通常係耳機未戴實
用緊air pods pro 2年,
呢2年係咁耳仔發炎,
想轉Sony點知見到呢隻,
有啲興趣試下
feel到已戴實 用埋個app test 左 耳塞具有氣密性
noise cancelling 個效果只係減左少少低頻聲 周圍環境d 嘈雜聲都仲好清楚
我都係
好似有好多問題 仲買唔買得過
有冇人覺得耳機個 360 Reality Audio 唔係太有用
有啲歌純粹係將個 vocal 較大聲較尖啲
如果人生能選擇 可以選擇不要買

利申:開心使用中
Check out this track on TIDAL: "When You Really Love Someone" by Alicia Keys https://tidal.com/track/201653369
你試下呢首和非 360 RA 版的分別。
人聲定位,層次感強,混音出色。
係咪一定要用佢啲streaming app先用到360 RA?
應該唔係,Tidal 都可以下載咗嚟聽。
同埋你要在Sony 嗰 Headphones Connect app 做埋 Tidal 個 App 連動設定,先有最佳效果。

https://youtu.be/cYR92BhxP0k
迷你骨傳導耳機
好似幾得意咁
如果連落去電腦 會唔會好疾
有冇師兄想換耳綿?
有M同L想換S
Thanks
用iPhone應唔應該買 音質掂唔掂
音質真係唔使擔心
因為冇問題嘅唔會上嚟無啦啦講句冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞