Sony 真無線降噪耳機 WF-1000XM4 (24)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
xm4只係叫比較強
你咪期望到隔到音
同初代firmware AirPods Pro比根本比唔上
update完 每次connect完音量變大問題照舊係到
究竟有冇解決方法
自己覺得冇分別
有無勇士更新完有評語
試緊 岩岩買左xm4
降噪好過Airpod Pro
但用單邊冇得降噪 (定係我setting問題唔知)
聲好啲但個差距冇想像中大
其他未試真
如果唔介意遲d可唔可以寫個detail 少少既報告
其實YouTube已經有好多AirPods Pro VS XM4嘅review
單邊有 可以直接撳耳機轉或者用app轉都得
只係佢default你單邊唔洗用降噪
如果我單戴右邊想轉 係咪要改左右邊嘅功能先
佢個setting好似冇得好似Airpod咁一下暫停/播放
同時長按開降噪?
我再試下先...
啱啱入手,用咗2日
感覺良好,降噪好勁,出街未試過斷線/窒

唯一覺得佢環境聲/降噪轉換好慢 好似要load一陣機咁
同埋無得自訂觸控功能,有啲可惜
最尾個句
摸清個app先
咁真係無得自訂喎…
迫你一定用佢嗰幾個preset

難道我搞錯咗?
ok
成日單邊耳機冇啦啦自己斷線點搞?
我買都以為白色
個店員同我講…銀色黎
我就係由sennheiser轉會
你強行將佢變返做WF-1000X

想交換耳棉, s 換m 或 L 換m ,最好白色
有意留tg
你個盒做乜撚野
好撚柒呀
你地有冇試過係街遇到啲高頻聲(例如MTR 入閘機個嘟),隻耳機會冇啦啦降嘈變環境or 環境變降嘈,仲要可能只會單邊同冇條女講noice cancelling/ ambient sound!
原來關溫度事?

我都係咁呀頂。。。
我淨係用緊ambient sound先會咁
應該係想保護聽覺
過幾秒就自動轉番Noise cancelling
柒頭係用呢d野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞