Sony 真無線降噪耳機 WF-1000XM4 (24)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
今個更新fix左 iOS連左之後藍芽會勁大聲既bug未?
冇分別 香港站都係斷到仆街
要斷嘅地方都係會斷
但至少屋企wifi+990好咗好多
我連電腦打wwz 都無問題 開埋stream call仲收得好清好順
會 delay架喎
第一頁幾乎每個回覆都係投訴 雖然係好朋友推薦都係不了
因為多數都係有問題先上黎講,用得好地地得鬼閒上黎覆
正如上得討論區多會覺得部部機都係垃圾
想知連ios得唔得
同airpod pro比較點?
覺得冇問題上嚟講就俾人叫打手
蘋果已死
感覺好似高音咗
有冇ching隻耳機用緊環境聲嗰陣,一聽到bi一聲例如 體溫探測嗰部機嘅bi聲,之後一邊耳機自己變左降燥
佢確實絕大部份好過AirPods Pro
但最大重點係佢完全講唔到電話,唔理呢點就冇問題
我所知其他弱點只有如延遲呢d微不足道既(打音驚先感受到)
入手前一問
我用緊Xperia 1, 耳機係Soundcore Liberty air 2 pro
有時電話放入褲袋, 或者行左去空曠D嘅地方(e.g.新城市廣場中間個廣場位) 就會係咁窒
有冇ching用XM4會有呢個問題
係電話, 耳機定係我個人嘅問題
1仔藍牙偏弱
我用過隻耳機係屋企開teams meeting

冇大問題

係街就可能麻麻
黑色 M L 換 黑/白 S
https://t.me/singleisgreatt
Qc好唔好 想買水貨
想請問有冇師兄試過,聽緊歌果時Sony個app show佢0%電 (右邊耳機),但係仲可以正常播到歌,只係用唔到個touch Function 。但係左邊耳機仲係100%電
即係都叫穩定同快?
ios就死返去用airpod pro
連接穩定性同通話都唔夠airpod pro嚟
使唔使咁粗魯
廢事啲人買完話傾唔到又話我地跣佢喇
頂唔順airpod pro 個垃圾消噪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞