Sony 真無線降噪耳機 WF-1000XM4 (24)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
買了
I mean去買了
似乎 WiFi 傳輸時會干擾 Bluetooth

FYI
"小編您好,這邊開啟wifi與開啟熱點都有測試過,只要在wifi負載的時候(熱點的話就是4g分享負載時)都會讓藍牙失去連線或是音訊能力"

https://zentalk.asus.com/zh/discussion/47382/zenfone-6-%E5%AE%89%E5%8D%9311-%E9%96%8Bwifi%E5%BE%8C%E8%97%8D%E7%89%99%E6%96%B7%E7%B7%9A
但係出街會熄wifi應該唔太關事??我出親事都係室外
同問
唔知關唔關LDAC事
成日pause完再播音樂又好咩都好隻左耳會無聲要disconnect再reconnect 藍牙
但一熄LDAC轉返AAC就無野
留意,4G傳輸上網都會干擾。
想問下,點解每次都開唔盡最大聲,去到80%音量再上就會自動細聲啲,有時帶一邊,較到最大聲都聽唔到係地鐵
想問下iPhone用 係咪係個耳機聽唔到鈴聲?
都幾肯定天氣凍會trigger到
右邊耳機sense到touch嘅bug
如果佢touch到開埋Siri出嚟
閂返Siri之後個sensor就點touch都冇反應
用咗幾個月都冇事
頭先出街fing個頭就斷/冇聲半秒
有機會真係關天氣太涷事
請問呢款耳機,電量連續用到幾多個鐘?

開降燥連續聽歌有冇8小時?
唔開䧏燥有10小時嗎
ldac+降燥 ~6HRS
過年前先係旺電入左,1875
完全冇問題
我油耳..原裝耳棉用左個幾月已經好似廢左唔係好隔到音
有無人都係咁
有無邊款耳棉岩油耳用
其實SONY仲有冇耳綿賣
係咪一路都斷貨
試下spinfit

間唔使一開機就係咁 放番入盒再開又正常番
有冇人同我一樣對xm4有誤觸問題

係室內就無事,係室外就係感左右自動觸控

重置左7-8次都係感,想死
口罩問題
帶個貼面啲既口罩
新買咗Sony xm4連iphone
人地打嚟下下都要撳入通話版面set返輸出藍芽xm4
有無巴打有解決方法,呢點都幾麻煩
打俾人好似就無呢個問題
等XM5消息等到好痛苦
2017出WF-1000X
2019出XM3
2021出XM4
估計你重有排苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞