<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[22] - 1月13日第三屆Yartist全明星運動大會

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
一早轉攻洗菜同林佳娜嗰啲咪幾好
係要為一棵樹放棄成個森林
林萱都似冧蔡哥
小處男心態無講錯
慘係慘但佢初初識個時又唔做野
約人又唔敢, 以為人地會走去自動波欣賞你溝你咩
慘乜野 佢自己搞到咁
冇機會又唔move on
其實咁多youtuber在場,咁多部機,基本上預左一定會有人唔小心影到你出左樣
又唔好咁講,始終係木曜咗應承會遮樣,俾人捉嚟寫無計
直播時百祥有直接問洋蔥如果唔小心畀人地發現遮唔切點算,洋蔥話嗰期有減肥,塊面有線條,所以無所謂
記得洋蔥yt片有講之前畀人認出過,佢話如果當下着得整齊靚仔就唔會暪,但如果着得太污搲就打死唔認
我覺得佢今次咁明顯出咗樣之後
會少少變咗百祥咁樣
就係打格仔變咗佢嘅風格
佢有好多野都同本身個人設係相反,例如話自己唔做運動
佢似有心利用反差感黎營造自己個形象,如果洋蔥會因為咁而不快既話首播果陣已經屌左
我覺得反而台霉咁都唔cap佢個樣既話佢可能會唔開心就真
喬瑟夫嗰下甩臼好似真係咁假咁既?比個女仔輕輕一惦就駁返?
今次百祥好多畫面都漏咗打格
真甩但佢甩緊果陣對個女做效果
應該係咁
後面接力頭幾下FING手之後都唔FING
好正常
覺得甩臼係要用力托落上去係一種誤解
甩臼其實要再拉開少少個關節, 利用筋腱嘅彈性等佢自己拉返啱位
條女掂一抬就搞掂代表佢甩得唔算好嚴重
稍為郁一郁個關節位就自己拉返正

但係都係會痛的
佢唔係不嬲話自己做gym架咩
估佢有用紋身嚟舒壓嘅傾向.
之前Enroar嗰集有提過,
佢頂唔順壓力(鄉民嘅comment+之前間服飾店摺咗)自閉咗一排,
有兩個月困咗喺自己屋企度
唔係啦佢啲紋身好早之前已經有
都係睇circus識佢
咁先睇得出佢以前同而家反差超大
排骨仔變中年發福
比個女仔掂個下點睇都唔似駁
唔通一定要影埋比人睇
已買
(買唔到帽T我反而無咩感覺,
畢竟香港嘅天氣著到帽T嘅機會唔多)
卡多里嚇到佢仆街
覺得甩較係真,但"第一次甩"可能係假
(即係佢可能已經係習慣性甩)
外表都事小
仲記唔記得"kid啟德啟智兒"
件野個print 黑白好似差咁啲
反而睇完酒精路跑想買阿達件wash your hand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞