<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[22] - 1月13日第三屆Yartist全明星運動大會

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
咁就死得啦 你又唔係出名到可以自己一個做節目
下下一拍住其他人就自閉 比幾多機會你都無用啦
阿部都係一次兩次上木曜就虜獲左觀眾啦
其實人地又無話想加入/取代木曜主持
佢好明顯而家都係當單一job咁接, 只不過可能因為都係麥卡貝旗下, 所以熟d姐
雖然我覺得樣既野就好主觀
但呢到只要一提溫妮 就肯定比人先入為主負面左溫妮先
好似上面有人話溫妮有一個鏡頭個樣發呆 就講到佢成程運動會未訓醒
明明溫妮大部分時間都好積極參與 好多野講 係咁岩比鏡頭捉到一兩下姐
反而丘花瓶足成日 仲話好正好想佢加入主持
係呢度好多人ff姐
但佢自己因為係麥卡貝藝人
多左好多機會上木曜 但一直都唔突出 佢自己真係要諗諗
其實溫本人係冇問題
最多係係啲唔啱既時候派下膠
呢個冇乜野
點解咁多人鍾意挑溫既骨頭既主因根本就係班垃圾蛋
成日有野冇野走去搵人嘈
人地講兩句溫就即刻起晒鋼
連人祖宗十八代都搬出黎

再加上老人同埋個啲想丘加入既人鍾意丘既主因根本就係

係囉
小心一陣又有人問你,你溫泉蛋?
依家反而夏語心個樣最天然
岩岩睇fan page有D數據野
溫妮100米其實連續兩屆都係女子組入面頭3,今屆除左攀石柒左之外其餘D賽事都表現唔錯
講真又diss要黑佢既大把理由,同黑粉拗冇意思,自己真心支持就夠
我覺得要加人,要睇下而家6個人仲需要D咩去衝擊
3傻3個人都已經有唔同定位,如果丘可以唔撞3傻既風格既話其實要加入都ok
但目前睇丘個定係都係傻傻更更果款,3傻變4傻其實冇乜用
反而覺得加個知性少少既壓下邰哥道氣會仲好
唔止樣,身材都一樣
真,要屌既淨係屌係條仔面前攬第二個男人都夠
佢個鼻好似係真,8年前張家庭相個鼻已經係咁樣,波就唔知
應該冇乜邊個會/敢壓老人
重點係仲有邊個可以壓到老人道氣
KID又成日係玩很大
達哥就算啦
丘只係因為先有咁多人鍾意
所以我覺得與其依家加人不如再搵搵有冇邊個可以壓到老人先
自己經理人處理得柒怪邊個
仲要嚴小姐係frd黎冇得炒,佢都幾撚大鑊

柒左既野就冇計,但佢吸既人好兩極都係事實,一係鐘意到佢癲左既蛋,一係見到佢個名就想黑佢既人亦都有,呢D真係形象問題多D
台灣妹飲得奶茶多
有時睇JKF都覺得好離譜,會唔會個個都大到咁
但唔似真係個個都會整,我傾向覺得係飲食習慣問題
一係鬼鬼果類癲癲地既,果集笑撚死
如果唔係就搵個真係聰明D可以同邰哥過到招既,木曜四傻真心...
鬼鬼不受控到癲, 會不停打斷節目流程
其實應該又唔會既,果次有一半係節目效果,預左會咁
咁離譜應該唔會有人出通告俾佢
就係其他節目都會, live同錄影都一樣
仲要三條女 初次出場已經各有特色
不過晨晨真係愈來愈多紋身
有冇人係睇完木曜先開始留意金針菇
其實晨晨幾好身材,賤葆做咩成日話人冇波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞