<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[22] - 1月13日第三屆Yartist全明星運動大會

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
同埋得罪講句
搵自己老母黎拍片好難幫佢加到sub & view
咁本身坤達都係小隊長人選
同埋佢嘅好兄弟走咗
去玩很大延續佢份精神都係理解嘅
牛排全家人啲片都ok
唔知佢係咪都有份幫手
唔係話因為胡椒條女同牛扒老婆唔啱先分咩?
講真從來都只有兄弟分家 唔會有為兄弟飛左條女架嘛
傳係咁傳
事實係點就真係無人知
好似有條狠愛演既片講過佢地點分工
牛排負責創意 胡椒負責執行制作上既野 蛇丸負責出黎鳩噏
其實而家佢3個d片都唔好睇 係牛排d片叫做主題比較新鮮
蛇丸而家拍果d丸哥教你怎樣玩都幾悶下
睇佢地兩邊ig 邊個有follow 邊個
同木曜第二次運動會
其實我都覺係兩條女不和多過佢地3兄弟不和
《木曜》跨年出包4內幕! 讓Lulu乾等半小時…他怒爆真相:很誇張
2022年01月11日 07:49

原文網址: 《木曜》跨年出包4內幕! 讓Lulu乾等半小時…他怒爆真相:很誇張 | ETtoday星光雲 | ETtoday新聞雲 https://star.ettoday.net/news/2166301#ixzz7Hcf4Wx92
Follow us: @ETtodaynet on Twitter | ETtoday on Facebook

單野仲未完
https://www.ctwant.com/article/161845?utm_source=ettoday&utm_medium=rss&utm_campaign=161843
開始吹到有啲大,郭富城周潤發都睇唔起?
有冇可能
仲要做咗個系列嚟狙擊
2018年木曜夠撚膽拒絕著褲城咩
「2018年「香港影帝」周潤發和「四大天王」郭富城為了電影來台宣傳時,團隊不僅看不上郭富城,直接表示沒有談合作的空間,還指名如果周潤發要上節目,必須要給費用才能達成,因此最後合作也破局。」

吹撚到
必須要年紀比較大、較「老派」的邰智源先過關,因為他有很多人都不認識,要他願意的,團隊才能答應

呢段唔知點解覺得會係真
睇唔起人又會成日扮人

另外發哥公司如果係上黎宣傳電影,咁要俾錢好正常丫
唔覺
新媒體邰哥邊會識人
要佢識既先做等執笠都得
似係,肯定唔會係主持咁簡單
其實台北市政府算係咁,比左唔少機會/場合佢地發揮,下屆冇左柯p之後唔知又會點
卡拉ok咪賣左人情比黃珊珊
睇最近藍綠選舉雖然綠6連勝
但票都唔係壓倒性
感覺台北唔會夠柯p黨打
柯p後繼無人
下屆應該都係藍綠爭?
藍只要班後生肯出黎投票就一定唔會羸
綠既話搵大牌空降都唔見得嬴到黃珊珊
柯p黨係政治取態柒
但市政係交到功課
有d好明顯誇大咁講啦 拍一日系列一定係deal好左先拍啦 d工作人員點解仲會驚訝?
主持功力唔夠就一定 但如果好似新聞講到咁誇 lulu個d一定出聲嘈啦
其實如果係咁就唔會成日消費郭富城啦
邰哥成日都扮佢,睇唔起人又扮人地咁搞笑咩
台灣D娛聞就係咁,聲大冇準
但如果係因為要分心拍一日跨年主持, 所以搞到表現唔好
會仲失望過係因為佢地本身主持能力唔夠
真係吹啦,2018年木曜先靠一日幕僚先再多人識
有乜可能

當年連真陳百祥都會走去黐吓,有上面兩個出鏡倒貼都肯做啦

台灣記者創作力麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞